Klanten score 9.5 Trustpilot uit 2434 reviews

Groepsuitje in Den Haag

Filter


Klanten score

9.5

uit 2434 reviews


Bedrijfsuitjes in populaire steden en omgeving!


Groepsuitjes in de 12 provincies!

 • Drenthe
 • Flevoland
 • Friesland
 • Gelderland
 • Groningen
 • Limburg
 • Noord-Brabant
 • Noord-Holland
 • Overijssel
 • Utrecht
 • Zeeland
 • Zuid-Holland

Persoonlijke hulp of advies nodig?

Neem contact op met onze hulpbrigade.

Persoonlijke hulp of advies nodig?

Neem contact op met onze hulpbrigade.

Groepsuitje
Den Haag
Gezellige groepsuitjes in Den Haag

Voor de organisatie van gezellige groepsuitjes in Den Haag ga je naar Wauw Activiteiten. Wij zijn de professionele partner die voor jullie een volledig verzorgd uitje kan verzorgen met een uniek programma dat een gegarandeerd succes wordt. Bij ons kun je namelijk een volledig arrangement boeken. Dit betekent dat wij naast een compleet activiteitenprogramma, ook de locatie en al het eten en drinken van jullie uitje kunnen verzorgen. Wij nemen dus de volledige organisatie van jullie uitje uit handen.

 
Groepsuitjes in Den Haag voor diverse doelgroepen

Bij Wauw Activiteiten kun je terecht voor de organisatie van groepsuitjes in Den Haag voor diverse doelgroepen. Het maakt dus niet uit of je nu een familiedag, vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje organiseert, wij verzorgen een uitje dat bij jullie past. Dit doen wij door ons goed te verdiepen in de doelgroep waarvoor wij groepsuitjes in Den Haag organiseren. Zo gaan we altijd van te voren met jullie in gesprek, zodat we goed op de hoogte zijn van al jullie wensen en zorgen we ervoor dat we meer te weten kunnen komen over de doelgroep. Zo kunnen we een activiteitenprogramma voor jullie samenstellen dat aansluit op de diversiteit in de groep. Wanneer er bijvoorbeeld grote leeftijdsverschillen zijn binnen een groep, dan zorgen wij voor een programma dat leuk is voor jong en oud. Onze groepsuitjes in Den Haag bieden dus voor ieder wat wils.

 

Meerdaags, dag of een dagdeel

Wauw Activiteiten organiseert groepsuitjes in Den Haag exact zoals jij dat wilt. Het maakt daarbij dus ook niet uit of je een uitje wilt organiseren dat meerdaags, een dag of een dagdeel duurt. Wij verzorgen jullie groepsuitje precies zoals jullie dat willen. Onze professionele medewerkers beschikken allen over jarenlange ervaring in het organiseren van uitjes, hierdoor weten ze exact hoe ze een evenwichtig programma kunnen samenstellen. Zo zorgen wij ervoor dat de groepsuitjes die wij organiseren in Den Haag voorzien zijn van een uniek, leuk en vooral gezellig programma waarin er een goede balans is tussen activiteiten en pauzes waarin iedereen kan genieten van lekkere hapjes en drankjes. Zeker bij het organiseren van meerdaagse groepsuitjes in Den Haag, zorgen we voor een juiste afwisseling zodat het programma alle dagen leuk is voor iedereen.

 

Sportieve groepsuitjes in Den Haag

Natuurlijk kun je voor de organisatie van sportieve groepsuitjes in Den Haag bij Wauw Activiteiten terecht. Wij bieden namelijk een grote variëteit aan diverse sportieve activiteiten. Hierbij kun je zelf bepalen wat een geschikt intensiteitsniveau is. Zo bieden we de mogelijkheid om bijvoorbeeld te gaan powerkiten, branding raften en blokarten. Maar je kunt bijvoorbeeld ook tijdens jullie groepsuitje de strijd in teams tegen elkaar aan te gaan door te kiezen voor een outdoor lasergame. Het maakt dus niet uit hoe je jullie sportieve uitje wilt inrichten, bij Wauw Activiteiten stel je een programma samen dat perfect aansluit op al jullie eisen en wensen.

 

Teambuilding programma’s

Bij Wauw Activiteiten kun je ook terecht voor de organisatie van groepsuitjes in Den Haag die zijn voorzien van een teambuilding programma. Wanneer je graag de focus legt op samenwerking tijdens jullie uitje en ervoor wilt zorgen dat er een gezellige competitie ontstaat, bieden wij ook voldoende keus. Zo kun je kiezen om als kamp Noord en kamp Zuid de strijd aan te gaan door het doen van uitdagende proeven in ons Expeditie Robinson programma, maar het is ook mogelijk om een zenuwslopende escape game te doen. Ons aanbod biedt ruime mogelijkheden, daarnaast kun je natuurlijk eindeloze combinaties maken tussen verschillende activiteiten die gericht zijn op teambuilding totdat je het perfecte programma voor jullie groepsuitje hebt samengesteld. 

 

Op maat gemaakte groepsuitjes in Den Haag

Wanneer je op zoek bent naar een organisator van groepsuitjes in Den Haag die een programma voor jullie op maat kan maken, dan ben je bij Wauw Activiteiten ook aan het juiste adres. Bij ons is het zelfs mogelijk om bestaande activiteiten uit ons aanbod aan te laten passen en ze specifiek te richten op de groep waarvoor jij een uitje organiseert. Zo kunnen we jullie bijvoorbeeld opdrachten laten uitvoeren die speciaal zijn ontwikkeld voor jullie groep. Ook is het mogelijk om een speciale spel quiz te ontwikkelen met vragen die gericht zijn op de aanwezigen tijdens jullie uitje. Bij Wauw Activiteit kun je dus terecht voor groepsuitjes in Den Haag die perfect aansluiten op jullie groep en bij iedereen een groot succes zullen zijn omdat de activiteiten speciaal zijn ontwikkeld voor jullie.

 

Groepsuitjes in Den Haag voor een scherpe prijs

Bij Wauw Activiteiten kun je niet alleen terecht voor groepsuitjes in Den Haag die een uniek, leuk en sluitend programma bieden en die volledig verzorgd zijn, wij bieden dit alles ook nog eens voor een zeer concurrerende prijs. Wij kunnen dit doen doordat wij diverse partnerships hebben met de eventlocaties en cateraars waarmee wij samenwerken. Hierdoor zijn wij veelal in staat om interessante kortingen te bedingen voor de groepsuitjes in Den Haag die we organiseren. Deze kortingen verwerken we natuurlijk in jullie totaalofferte. Zo organiseren wij niet alleen jullie groepsuitje van A tot Z, maar doen wij dit ook nog eens voor een zeer scherpe prijs. Bij Wauw Activiteiten ben je dus niet alleen verzekerd van de organisatie van een uitje dat tot in de details is verzorgd, maar ook nog eens van de beste deal.

 

Meer informatie over groepsuitjes in Den Haag

Wil jij meer weten over de groepsuitjes in Den Haag van Wauw Activiteiten? Kijk dan verder op onze website voor meer informatie over de diverse activiteiten die je bij ons kunt boeken. Heb je vragen of wil je graag dat wij zo snel mogelijk aan de slag gaan met de organisatie van jullie groepsuitje? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen jou graag verder en kunnen je direct inzicht geven in wat Wauw Activiteiten voor jullie kan betekenen.

Vanaf € 20,00 per person

10 tot 100 personen

1 a 2 uur

Themafeest, Workshop

IJssculpturen

Bent u op zoek naar een creatief uitje op het ijs? Dan is de workshop ijs sculpturen...

bekijk uitje

Vanaf € 10,00 per person

1 tot 50 personen

1 a 2 uur

Overig, Actief of sportief

Taiji-Qigong

Op zoek naar een relax uitje voor de familie of met vrienden? Kies dan voor Taiji-Qigong.

bekijk uitje

Vanaf € 35,00 per person

1 tot 12 personen

1 uur

Op het water

Powerboat

Ben je op zoek naar een wild en avontuurlijk uitje op het water? Dan is powerboat varen...

bekijk uitje

Vanaf € 25,00 per person

6 tot 50 personen

1 a 2 uur

Op het water

Branding raften

Op zoek naar een extreem uitje op het water? Dan is de sportieve activiteit branding raften echt...

bekijk uitje

Vanaf € 17,50 per person

10 tot 1000 personen

1 a 2 uur

Workshop

Graffiti workshop

Zin in een creatief uitje? Boek dan nu de workshop graffiti spuiten voor een origineel uitje.

bekijk uitje

Vanaf € 20,00 per person

10 tot 100 personen

2 a 2,5 uur

Quiz, puzzel en spel

Pubquiz

Zin in een dagje waar teamwork, kennis en gezelligheid centraal staat? Test jullie kennis en boek deze...

bekijk uitje

Filter