Klanten score 9.5 Trustpilot uit 2434 reviews

Bedrijfsuitje in Eindhoven

Filter


Klanten score

9.5

uit 2434 reviews


Bedrijfsuitjes in populaire steden en omgeving!


Groepsuitjes in de 12 provincies!

 • Drenthe
 • Flevoland
 • Friesland
 • Gelderland
 • Groningen
 • Limburg
 • Noord-Brabant
 • Noord-Holland
 • Overijssel
 • Utrecht
 • Zeeland
 • Zuid-Holland

Persoonlijke hulp of advies nodig?

Neem contact op met onze hulpbrigade.

Persoonlijke hulp of advies nodig?

Neem contact op met onze hulpbrigade.

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje in Eindhoven


Wil jij een leuk bedrijfsuitje met jouw collega’s in Eindhoven, laat dan jullie uitje organiseren door Wauw Activiteiten. Wij zijn specialist in het organiseren van uitdagende en bijzondere personeelsuitjes die een impact maken. Daarbij neem je bij ons een volledig arrangement af, dit betekent dat wij jullie uitje van A tot Z verzorgen inclusief de locatie en al het eten en drinken. Bij Wauw Activiteiten ontzorgen we jou dus volledig in de organisatie van jullie bedrijfsuitje in Eindhoven.

 

Bijzonder bedrijfsuitje in Eindhoven

Voor een bijzonder bedrijfsuitje in Eindhoven ben je bij Wauw Activiteiten aan het juiste adres. Wij kunnen voor zeer uiteenlopende doelgroepen een uniek uitje organiseren met activiteiten die naadloos aansluiten. Het maakt daarbij niet uit of je op zoek ben naar een actief bedrijfsuitje in Eindhoven of dat je nu juist een teambuildings uitje wilt organiseren. Dus of je nu een outdoor laser game wilt doen of een Expeditie Robinson spel. Het maakt dus niet uit wat je wilt, wij ontwikkelen precies dat uitje dat volledig aan jullie eisen en wensen voldoet.

 

Actieve bedrijfsuitjes

Wil je tijdens jullie bedrijfsuitje lekker actief bezig zijn met jouw collega’s? Dan is een actief bedrijfsuitje in Eindhoven de juist keuze voor jou. Wij bieden een grote variëteit aan activiteiten met een sportief karakter die je kunt doen tijdens jullie bedrijfsuitje. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om te gaan blowkarten of de uitdaging aan te gaan met powerkiten? Wij kunnen voor jullie het bedrijfsuitje ontwikkelen dat origineel is en verschillende bijzondere activiteiten naar keuze bevat. Het maakt dus niet uit wat jij voor ogen hebt, Wauw Activiteiten zorgt ervoor dat jullie bedrijfsuitje in Eindhoven er eentje wordt om nooit meer te vergeten.

 

Teambuilding bedrijfsuitje in Eindhoven

Vind jij het belangrijk om tijdens jullie bedrijfsuitje te werken aan de teambuilding tussen collega’s onderling? Laat Wauw Activiteiten dan een uitje voor jullie samenstellen dat bomvol zit met leuke en uitdagende teamactiviteiten. Zo kun je ervoor kiezen om een actief teambuilding programma samen te stellen, maar is het ook mogelijk om voor een teamactiviteit te kiezen waarbij jullie mentaal uitgedaagd worden. Behalve dat teambuilding bedrijfsuitjes in Eindhoven erg gezellig zijn, zorgen ze er bovendien voor dat collega’s elkaar op een andere manier leren kennen. Dit komt weer ten goede van de effectiviteit en de werksfeer. Met een teambuilding uitje sla je dus twee vliegen in één klap. Je trakteert medewerkers op een leuke personeelsactiviteit én zorgt ervoor dat de productiviteit op de werkvloer verhoogd wordt.

 

Unieke werkwijze van Wauw Activiteiten

Bij Wauw Activiteiten hebben wij een unieke werkwijze die ervoor zorgt dat wij bedrijfsuitjes organiseren die perfect aansluiten op de doelgroep. Dit doen wij door ons altijd goed te verdiepen in onze klanten. Zo zorgen wij ervoor dat we een bedrijfsuitje in Eindhoven samenstellen dat volledig aansluit op de organisatie, bedrijfscultuur en op de medewerkers waarvoor we het uitje organiseren. Door deze verdieping, kunnen wij een programma ontwikkelen dat voor jong en oud leuk is en voor ieder wat wils biedt. Dat is dan ook de reden dat je bij Wauw Activiteiten verzekerd bent van de organisatie van een bedrijfsuitje in Eindhoven dat iedereen nog lang zal bijblijven.

 

Uitjes voor grote en kleine groepen

Wauw Activiteiten is gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes voor groepen. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een grote of een kleine groep. Dus of je nu voor 100 of 10 personen een geslaagd bedrijfsuitje in Eindhoven wilt organiseren, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Dit kunnen wij doordat al onze medewerkers over een ruime ervaring beschikken in het organiseren van personeelsuitjes. Zo weten zij precies hoe ze een programma samen kunnen stellen voor grote groepen en waar allemaal aan gedacht moet worden voor het verloop van een perfect bedrijfsuitje in Eindhoven.

 

Maatwerk bedrijfsuitje in Eindhoven

Bij ons krijg je altijd maatwerk. Geen klant is immers hetzelfde. Daarom stemmen wij al onze bedrijfsuitjes in Eindhoven af op de wensen van onze klanten. Zo kun je eindeloze combinaties maken tussen de activiteiten die je vindt in ons aanbod, maar is het ook mogelijk om een unieke activiteit die wij niet standaard aanbieden op te laten nemen in het programma van jullie uitje. Ook is het mogelijk om een programma volledig toe te spitsen op jullie bedrijf. Zo kunnen we collega’s bijvoorbeeld uitdagende opdrachten uit laten voeren die gerelateerd zijn aan jullie organisatie. Het maakt dus niet uit wat jullie wensen zijn, bij Wauw Activiteiten stellen we een bedrijfsuitje in Eindhoven op maat samen dat past bij jullie bedrijf.

 

Volledige arrangementen

De bedrijfsuitjes in Eindhoven van Wauw Activiteiten onderscheiden zich doordat wij volledige arrangementen aanbieden. Dit betekent dat je bij ons niet alleen terecht kunt voor een uniek activiteitenprogramma, maar dat wij ook de eventlocatie en het eten en drinken tot in de puntjes voor jullie verzorgen. Zo heb je bij ons te maken met één partij die alles voor je regelt. Onze offertes zijn dus all-in, waardoor je achteraf niet verrast wordt met bijkomende kosten. Dat is wel zo helder.

 

Het belang van bedrijfsuitjes

Het regelmatig organiseren van bedrijfsuitjes is van groot belang. Een bedrijfsuitje is namelijk niet alleen een manier om de waardering te tonen aan medewerkers voor hun inzet, maar het is ook een goede manier om de productiviteit en de sfeer op de werkvloer optimaal te houden. Tijdens uitjes leren collega’s elkaar namelijk in een ontspannen en gezellige sfeer op een andere manier kennen en dit vergroot de onderlinge band. Bovendien hebben ze samen een leuke ervaring gehad, wat ook een ander soort connectie oplevert dan louter een werkrelatie. Echter, is het wel voorwaarde dat de bedrijfsuitjes die je organiseert geslaagd zijn. Laat daarom jullie bedrijfsuitjes organiseren door Wauw Activiteiten en ben verzekerd van de organisatie van een uitje waarover men nog lang over zal napraten.

 

Een betaalbaar bedrijfsuitje

Wanneer je een bedrijfsuitje in Eindhoven organiseert, heb je natuurlijk te maken met een budget. Bij Wauw Activiteiten denken wij daarom altijd met onze klanten mee en bieden we je passende mogelijkheden voor een betaalbare prijs. Doordat wij bovendien partnerships hebben met verschillende organisaties, zijn wij in staat om een goede prijs te bedingen. Hierdoor kunnen wij niet alleen een bedrijfsuitje in Eindhoven voor jullie organiseren dat helemaal voldoet aan jullie voorkeuren, maar kunnen we dit ook nog eens doen voor een zeer scherpe prijs.

 
Meer informatie over een bedrijfsuitje in Eindhoven

Wil jij graag jullie bedrijfsuitje laten organiseren door een professionele eventorganisator? Neem dan contact op met Wauw Activiteiten. Onze medewerkers vertellen je graag meer over alle mogelijkheden. Ook is het ook mogelijk om meteen een kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek horen wij graag wat jullie wensen en eisen zijn voor jullie uitje en kunnen wij jullie direct inzicht geven in wat Wauw Activiteiten voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven kan betekenen.

Vanaf € 20,00 per person

10 tot 100 personen

1 a 2 uur

Themafeest, Workshop

IJssculpturen

Bent u op zoek naar een creatief uitje op het ijs? Dan is de workshop ijs sculpturen...

bekijk uitje

Vanaf € 22,50 per person

10 tot 100 personen

1 a 2 uur

Quiz, puzzel en spel, Actief of sportief

Après ski games

De Après Ski Winterspelen is het ideale winterse uitje! Dit unieke uitje staat in het teken van...

bekijk uitje

Vanaf € 20,00 per person

5 tot 50 personen

1 a 2 uur

Film, CD's en foto

Samen zingen

Het muzikale uitje voor jou en je vrienden.

bekijk uitje

Vanaf € 30,00 per person

8 tot 50 personen

1 a 2 uur

Workshop

Theater workshop

Het leukste bedrijfsuitje! Geen ervaring nodig!

bekijk uitje

Vanaf € 10,00 per person

10 tot 50 personen

1 a 2 uur

Film, CD's en foto, Themafeest

Disco dans

Het actieve uitje voor de dansers onder ons.

bekijk uitje

Vanaf € 10,00 per person

1 tot 50 personen

1 a 2 uur

Overig, Actief of sportief

Taiji-Qigong

Op zoek naar een relax uitje voor de familie of met vrienden? Kies dan voor Taiji-Qigong.

bekijk uitje

Filter