Klanten score 9.5 Trustpilot uit 2434 reviews

Vrijgezellenfeest in Amsterdam

Filter


Klanten score

9.5

uit 2434 reviews


Bedrijfsuitjes in populaire steden en omgeving!


Groepsuitjes in de 12 provincies!

 • Drenthe
 • Flevoland
 • Friesland
 • Gelderland
 • Groningen
 • Limburg
 • Noord-Brabant
 • Noord-Holland
 • Overijssel
 • Utrecht
 • Zeeland
 • Zuid-Holland

Persoonlijke hulp of advies nodig?

Neem contact op met onze hulpbrigade.

Persoonlijke hulp of advies nodig?

Neem contact op met onze hulpbrigade.

Vrijgezellenfeest
Vrijgezellenfeest in Amsterdam
Uniek, leuk en gezellig vrijgezellenfeest in Amsterdam

Eén van je beste vrienden gaat trouwen en daarom organiseer jij een vrijgezellenfeest in Amsterdam. Maar dat komt heel wat bij kijken. Want je wilt natuurlijk niet dat het zomaar een uitje wordt, je wilt een vrijgezellenfeest organiseren dat uniek, leuk en gezellig is. Zo eentje waar iedereen nog jarenlang over zal napraten. Gelukkig ben je dan bij Wauw Activiteiten op de juiste plek beland, want wij kunnen je helpen om exact zo’n vrijgezellenfeest in Amsterdam te organiseren.

 

Vrijgezellenfeest in Amsterdam met originele activiteiten

De activiteiten die jullie gaan ondernemen tijdens het vrijgezellenfeest in Amsterdam dat jij organiseert, is natuurlijk een van de belangrijkste aspecten. Bij Wauw Activiteiten vind je een ruim aanbod van uitdagende en originele activiteiten voor het uitje die gegarandeerd voor veel gezelligheid zorgen. Van team programma's, tot hersenkrakende puzzels en van uitdagende opdrachten tot sportieve activiteiten, bij Wauw Activiteiten vind je het allemaal. Daarmee bieden wij alle ingrediënten om een geslaagd vrijgezellenfeest in Amsterdam te organiseren, met activiteiten waarmee je niet alleen de vrijgezel maar ook alle aanwezigen zult verrassen.

 

Groepsuitje organiseren

Het organiseren van een vrijgezellenfeest in Amsterdam is een hele klus. Zeker wanneer je het verzorgd voor een grote groep mensen. Behalve dat je aan alles moet denken, is het een heel karwei om ervoor te zorgen dat je een groepsuitje organiseert die bij iedereen in de smaak zal vallen én is het op de dag zelf van belang dat je alles in goede banen kan leiden. Wauw Activiteiten is specialist in het organiseren van groepsuitjes en kan jou daarom perfecte begeleiding bieden om ervoor te zorgen dat jij niks vergeet bij de organisatie van het vrijgezellenfeest in Amsterdam dat jij organiseert. Zo zorgen we er samen met jou voor dat iedereen een topdag heeft.

 

Eventlocatie voor jullie vrijgezellenfeest

Naast uitdagende uitjes, heb je natuurlijk ook een leuke locatie nodig waar het vrijgezellenfeest in Amsterdam kan plaatsvinden. Maar hoe vind je die nu eigenlijk? Via Wauw Activiteiten natuurlijk. Wij bieden namelijk niet alleen een groot aanbod aan de meest uiteenlopende activiteiten die jullie kunnen gaan ondernemen tijdens het vrijgezellenfeest, bij ons kun je ook terecht voor het boeken van een geschikte locatie. Wij hebben namelijk partnerships diverse locaties in Amsterdam die perfect geschikt zijn voor jullie uit. Zo kunnen wij je adviseren over welke locatie een goede optie voor jullie biedt en zorgen wij ervoor dat je de locatie via ons voor een scherpe prijs kunt boeken. Zo heb je dus maar met één partij te maken wanneer je een vrijgezellenfeest in Amsterdam organiseert, dat is natuurlijk wel zo handig.

 

Verzorgde catering

Naast leuke uitjes en een goede eventlocatie, wil je natuurlijk ook dat al het eten en drinken van de dag perfect verzorgd is. Want doordat jullie actief in de weer zijn, zullen jullie ongetwijfeld trek krijgen tussendoor. Daarbij is een heerlijk diner om weer op kracht te komen, belangrijk zodat jullie in de avond weer energie hebben om de dag af te sluiten in de kroeg. Daarom kan Wauw Activiteiten ook de catering volledig voor je verzorgen voor jullie vrijgezellenfeest in Amsterdam. Hierbij krijgen jullie natuurlijk exact wat jullie willen. Het maakt dus niet uit of je als snacks kiest zoals bittergarnituur of luxe hapjes. Ook het diner kunnen we naar smaak verzorgen. We kunnen een uitgebreid 3-gangen menu serveren, maar het is natuurlijk ook mogelijk om gezellig met z’n allen te gaan barbecueën tijdens jullie vrijgezellenfeest in Amsterdam.

 

Volledig vrijgezellenfeest arrangement

Bij Wauw Activiteiten kun je dus terecht voor alles wat je nodig hebt voor de organisatie van een geslaagd vrijgezellenfeest in Amsterdam. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om een volledig arrangement bij ons af te nemen. Hierin regel je via ons een toplocatie, de allerleukste activiteiten inclusief professionele begeleiding en verzorgen wij de volledige catering van de dag. Zo boek je dus alles voor jullie vrijgezellenfeest in Amsterdam bij Wauw Activiteiten. Hiermee nemen wij de organisatie van jullie uitje volledig uit handen, waardoor je nog maar één ding hoeft te doen en dat is samen met de vrijgezel en alle genodigden genieten van een onvergetelijke dag.

 

In- en outdoor activiteiten

Het maakt bij Wauw Activiteiten niet uit of je het vrijgezellenfeest in Amsterdam graag binnen of buiten wilt laten plaatsvinden. In ons aanbod vind je namelijk voldoende keus in activiteiten die binnen en buiten georganiseerd kunnen worden. Zo bieden wij de mogelijkheid om een volledig uitje in elkaar te zetten dat bestaat uit originele en uitdagende indoor activiteiten, maar is het ook mogelijk om in de buitenlucht te genieten van een uniek en gezellig programma. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een combinatie te maken tussen in- en outdoor activiteiten voor het programma van het vrijgezellenfeest in Amsterdam dat jij organiseert. Op deze manier kun je mooie afwisselingen tijdens de dag creëren. Het maakt dus niet uit wat de wensen zijn, bij Wauw Activiteiten kun je het allemaal regelen.

 

Vrijgezellenfeesten in heel Nederland

Bij Wauw Activiteiten kun je niet alleen terecht voor de organisatie van een vrijgezellenfeest in Amsterdam, wij bieden namelijk groepsuitjes aan in heel Nederland. Dit kunnen wij doen doordat we beschikken over een zeer groot partnernetwerk aan eventlocaties. Hierdoor kunnen we werkelijk waar op iedere gewenste locatie in het land een vrijgezellenfeest organiseren. Dus ook wanneer je zelf een perfecte plek hebt om het uitje te organiseren kun je bij ons terecht. Wij komen dan naar de door jullie aangegeven locatie en nemen alle benodigdheden voor het activiteitenprogramma gewoon met ons mee. Zo zorgen we voor alle materialen en professionele event begeleiders. Wanneer gewenst kunnen we daarbij ook al het eten en drinken op een door jou aangegeven locatie verzorgen. Het maakt dus niet uit waar jij een vrijgezellenfeest wilt organiseren, Wauw Activiteiten kan het voor je regelen.

 

Vrijgezellenfeest in Amsterdam voor een scherpe prijs

Buiten dat je alles voor de organisatie van een geslaagd vrijgezellenfeest in Amsterdam kunt regelen bij Wauw Activiteiten, ben je bij ons ook nog eens verzekerd van een scherpe prijs. Wij kunnen concurrerende tarieven bieden doordat wij partnerships hebben met diverse partijen door heel Nederland voor de organisatie van groepsuitjes. Zo hebben we samenwerkingsverbanden met eventlocaties, activiteitenbegeleiders en cateraars. We hebben met al onze partners goede prijsafspraken, waardoor we aantrekkelijke kortingen kunnen bedingen. Dus wanneer jij een vrijgezellenfeest in Amsterdam organiseert, ben je er niet alleen verzekerd dat het een top dag zal worden, maar weet je dus ook dat je bij Wauw Activiteiten de allerbeste deal krijgt.

 

Voor ieder wat wils

Wanneer je een vrijgezellenfeest in Amsterdam organiseert, wil je natuurlijk dat niet alleen de vrijgezel de dag van zijn leven heeft, maar ook dat alle genodigden een toptijd hebben. Daarom bieden wij bij Wauw Activiteiten heel veel variatie aan in de activiteiten die we aanbieden. Zo hebben wij programma’s die voor jong en oud leuk zijn, kunnen jullie sportieve dingen ondernemen, maar kun je er ook voor kiezen om de hersenen te laten kraken in uitdagende mindgames. Zo kun je bij ons eindeloze combinaties maken met afwisselende activiteiten, zodat het programma van het vrijgezellenfeest in Amsterdam voor ieder wat wils biedt.

 

Alles tot in de puntjes geregeld

Omdat alle medewerkers van Wauw Activiteiten beschikken over jarenlange ervaring in het organiseren van groepsuitjes, weten wij exact hoe we een vrijgezellenfeest in Amsterdam moeten verzorgen dat in de detail is geregeld. Bij ons kun je er dus van op aan dat we de hele dag van A tot Z regelen. Van een perfecte locatie tot aan leuke activiteiten met goede eventbegeleiding, wij zorgen ervoor dat het niemand aan ook maar iets ontbreekt tijdens het vrijgezellenfeest in Amsterdam dat je bij ons boekt.

 

Vrijgezellenfeest op maat

Iedere vrijgezel is anders en daarom is ook ieder vrijgezellenfeest in Amsterdam anders. Daarom bieden wij bij Wauw Activiteiten ook de mogelijkheid om een groepsuitje door ons op maat te laten ontwikkelen. Dit betekent dat wij op basis van jouw input een uniek programma samenstellen, een perfecte locatie selecteren en de volledige catering uit handen nemen. Natuurlijk houden we hierbij ook rekening met jouw budget. Wij zorgen ervoor dat we een geslaagd vrijgezellenfeest in Amsterdam organiseren dat leuk, uniek en vooral heel gezellig is.

 

Slecht weer programma

Wanneer we zeggen dat Wauw Activiteiten aan alles denkt bij de organisatie van een vrijgezellenfeest in Amsterdam, dan bedoelen we ook echt alles. Zo zorgen we zelfs voor een alternatief programma wanneer je een uitje bij ons hebt geboekt met alleen outdoor activiteiten. Wanneer de weersomstandigheden op de dag zelf dan roet in het eten dreigen te gooien, bieden wij jullie een binnen programma op maat aan. Zo zorgen wij ervoor dat zelfs storm en regen, de pret niet kan bederven op het vrijgezellenfeest in Amsterdam dat jij organiseert.

 

Vraag een offerte aan

Wil jij graag een onvergetelijk en uniek vrijgezellenfeest in Amsterdam organiseren dat tot in de puntjes is verzorgd? Boek dan het volledige programma van dag bij Wauw Activiteiten. Wij zorgen ervoor dat jullie uitje origineel, leuk en gezellig is en dat het voor ieder wat wils biedt. Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers kunnen je direct informeren over de verschillende mogelijkheden. Wanneer gewenst is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen voor de organisatie van een origineel vrijgezellenfeest in Amsterdam voor jullie.

 

Vanaf € 20,00 per person

10 tot 100 personen

1 a 2 uur

Themafeest, Workshop

IJssculpturen

Bent u op zoek naar een creatief uitje op het ijs? Dan is de workshop ijs sculpturen...

bekijk uitje

Vanaf € 22,50 per person

10 tot 100 personen

1 a 2 uur

Quiz, puzzel en spel, Actief of sportief

Après ski games

De Après Ski Winterspelen is het ideale winterse uitje! Dit unieke uitje staat in het teken van...

bekijk uitje

Vanaf € 20,00 per person

5 tot 50 personen

1 a 2 uur

Film, CD's en foto

Samen zingen

Het muzikale uitje voor jou en je vrienden.

bekijk uitje

Vanaf € 30,00 per person

8 tot 50 personen

1 a 2 uur

Workshop

Theater workshop

Het leukste bedrijfsuitje! Geen ervaring nodig!

bekijk uitje

Vanaf € 10,00 per person

10 tot 50 personen

1 a 2 uur

Film, CD's en foto, Themafeest

Disco dans

Het actieve uitje voor de dansers onder ons.

bekijk uitje

Vanaf € 10,00 per person

1 tot 50 personen

1 a 2 uur

Overig, Actief of sportief

Taiji-Qigong

Op zoek naar een relax uitje voor de familie of met vrienden? Kies dan voor Taiji-Qigong.

bekijk uitje

Filter