Klanten score 9.5 Trustpilot uit 2434 reviews

Bedrijfsuitje in Groningen

Filter


Klanten score

9.5

uit 2434 reviews


Bedrijfsuitjes in populaire steden en omgeving!


Groepsuitjes in de 12 provincies!

 • Drenthe
 • Flevoland
 • Friesland
 • Gelderland
 • Groningen
 • Limburg
 • Noord-Brabant
 • Noord-Holland
 • Overijssel
 • Utrecht
 • Zeeland
 • Zuid-Holland

Persoonlijke hulp of advies nodig?

Neem contact op met onze hulpbrigade.

Persoonlijke hulp of advies nodig?

Neem contact op met onze hulpbrigade.

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje in Groningen

Laat jullie bedrijfsuitje in Groningen professioneel organiseren door Wauw Activiteiten en ben verzekerd van een uitje dat perfect wordt verzorgd. Wij beschikken namelijk over een ruime ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes voor grote groepen. Hierdoor weten we exact waar we rekening mee moeten houden bij de organisatie van grootschalige uitjes. Bovendien zijn we door onze jarenlange ervaring in staat een bedrijfsuitje in Groningen te organiseren dat voor ieder wat wils biedt, waardoor het uitje bij alle medewerkers een succes zal zijn.

Uniek bedrijfsuitje in Groningen

Willen jullie tijdens jullie bedrijfsuitje in Groningen iets bijzonders doen, dan ben je bij Wauw Activiteiten aan het juiste adres. Wij organiseren namelijk unieke personeelsuitjes met uitdagende activiteiten. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om samen met je collega’s te gaan powerkiten of jezelf te laten opsluiten in een spannende escape room? Bij Wauw Activiteiten hebben we inmiddels al talloze bedrijfsuitjes mogen organiseren die allen een groot succes waren. Daarom ben je bij ons dan ook verzekerd van de organisatie van een bedrijfsuitje in Groningen dat in de smaak zal vallen bij alle medewerkers.

All-in bedrijfsuitjes in Groningen

Bij Wauw Activiteiten boek je jullie bedrijfsuitje in Groningen all-in. Dit wil zeggen dat we volledige arrangementen aanbieden waarin alles met betrekking tot de organisatie van het uitje is meegenomen. Zo verzorgen wij de eventlocatie, regelen we leuke activiteiten inclusief professionele begeleiding en zorgen we voor al het eten en drinken tijdens het uitje. Bij ons boek je dus alles bij één partij en ontvang je één totaalofferte. Zo nemen wij de volledige organisatie van jullie bedrijfsuitje in Groningen uit handen en weet je van te voren waar je aan toe bent wat betreft de kosten.

Locatie naar keuze

Het maakt niet uit of je nu een bedrijfsuitje in de Provincie Groningen wilt organiseren of elders in het land. Wauw Activiteiten organiseert namelijk uitjes door heel Nederland. Dit kunnen wij doordat we beschikken over een landelijk netwerk aan eventlocaties. Daarbij zijn veel van onze activiteiten flexibel en daardoor nagenoeg overal te organiseren. Ook hebben wij een groot netwerk van goede cateraars, die het eten kan verzorgen wanneer dit op de eventlocatie niet wordt gefaciliteerd of wanneer jullie graag ander eten en drinken willen dan hier wordt aangeboden. Kortom, ons grote netwerk zorgt ervoor dat wij overal een perfect verzorgd bedrijfsuitje kunnen organiseren.

Grote groepen

Wauw Activiteiten is gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes voor grote groepen. Onze professionals weten hoe ze grote groepen goed kunnen begeleiden, zodat alles tijdens het uitje op rolletjes loopt. Daarnaast zijn wij ervaren in het samenstellen van programma’s voor grote groepen. Hierdoor kunnen wij een bedrijfsuitje in Groningen organiseren die zowel voor jong en oud leuk is en daarmee voor ieder wat wils biedt. Wanneer je dus op zoek bent naar een organisator van bedrijfsuitjes die expert is in de organisatie en begeleiding van programma’s voor grote en diverse groepen, dan ben je op zoek naar Wauw Activiteiten.

Uitjes met de Wauw factor

Bij Wauw Activiteiten boek je niet zomaar een bedrijfsuitje in Groningen, bij ons boek je een uitje dat uniek is. Dit komt doordat wij bijzondere activiteiten kunnen organiseren, waarvan bij menigeen het hart sneller gaat kloppen. Van powerkiten tot aan blokarten en van een expeditie robinson spel tot aan branding raften, bij ons kun je het allemaal boeken. Naast dat onze activiteiten beschikken over de Wauw factor, geldt dit ook voor de locatie van het uitje en de volledig verzorgde catering. Wij zorgen er bij al onze uitjes voor dat alles tot in de detail geregeld is, zodat jij en je collega’s heerlijk kunnen genieten van jullie bedrijfsuitje in Groningen.

Samenstellen van jullie bedrijfsuitje

Wil je een bedrijfsuitje organiseren in Groningen, maar weet je gewoon niet waar je moet beginnen. Ga dan van start door contact op te nemen met Wauw Activiteiten. Wij kunnen de organisatie van jullie bedrijfsuitje van A tot Z uit handen nemen. Hierbij kun je natuurlijk rekenen op onze professionaliteit en ruime ervaring in het organiseren van dit soort evenementen. Zo helpen we jou om een passend programma samen te stellen, denken we met je mee wanneer het gaat om een geschikte locatie en begeleiden we je bij het kiezen van een goede cateraar. Bij Wauw Activiteiten kun je dus alles uit handen geven, zodat je zelf achterover kunt leunen en kunt genieten van een geslaagd bedrijfsuitje in Groningen.

Uitje zoals jij dat wilt

Het maakt niet uit wat jouw wensen zijn voor jullie bedrijfsuitje in Groningen, Wauw Activiteiten denkt altijd met je mee en zorgt ervoor dat jullie uitje precies zo is zoals jij dat wilt. Het maakt dus niet uit of je een personeelsuitje wilt organiseren van meerdere dagen, een dag of een dagdeel. Daarbij is het ook mogelijk om het uitje te combineren met een zakelijk aspect. Wanneer je bijvoorbeeld wilt starten met enkele bedrijfspresentaties en af wilt sluiten met ontspanning en gezelligheid, dat kunnen wij dit natuurlijk verwerken in het programma. Het maakt dus niet uit wat je voor ogen hebt, Wauw Activiteiten zorgt ervoor dat jullie bedrijfsuitje in Groningen precies zo verloopt zoals jullie dat willen.

Betaalbaar bedrijfsuitje in Groningen

Wanneer je een bedrijfsuitje in Groningen organiseert, heb je natuurlijk te maken met een budget. Bij Wauw Activiteiten houden we de kosten daarom overzichtelijk en betaalbaar. Dit kunnen wij doordat we een over een groot landelijk partner netwerk beschikken wanneer het gaat om eventlocaties, activiteitenbegeleiders en cateraars waarmee we goede prijsafspraken hebben kunnen maken. Dit zorgt ervoor dat onze bedrijfsuitjes in Groningen niet alleen professioneel georganiseerd zijn, maar dat we dit ook nog eens doen voor een betaalbare totaalprijs. Bij Wauw Activiteiten ben je dus verzekerd van kwaliteit voor een scherpe prijs.

Doelgroepgerichte bedrijfsuitjes

De unieke werkwijze van Wauw Activiteiten maakt dat alle bedrijfsuitjes in Groningen die wij organiseren naadloos aansluiten op de doelgroep. Dit komt omdat wij altijd goed op de hoogte zijn van de activiteiten van de klanten waarvoor wij uitjes organiseren. Zo verdiepen wij ons in de organisatie, de bedrijfscultuur en de medewerkers. Op deze manier zijn wij in staat om bedrijfsuitjes te organiseren die voor ieder wat wils bieden. Bij een bedrijfsuitje dat georganiseerd is door Wauw Activiteiten, hoeft dus niemand zich één minuut te vervelen. Want wij zorgen ervoor dat het programma perfect past bij de doelgroep.

Neem contact met ons op

Wanneer jij er verzekerd van wilt zijn dat jullie bedrijfsuitje in Groningen tot in de puntjes verzorgd is, aansluit bij de doelgroep en dat dit alles voor een betaalbare totaalprijs wordt gedaan, kies dan voor Wauw Activiteiten. Wij zorgen ervoor dat jullie bedrijfsuitje een gegarandeerd succes wordt. Neem vandaag dus nog contact met ons op voor meer informatie. Onze professionele medewerkers vertellen je graag meer over de verschillende mogelijkheden voor jullie uitje.

 

Vanaf € 20,00 per person

10 tot 100 personen

1 a 2 uur

Themafeest, Workshop

IJssculpturen

Bent u op zoek naar een creatief uitje op het ijs? Dan is de workshop ijs sculpturen...

bekijk uitje

Vanaf € 22,50 per person

10 tot 100 personen

1 a 2 uur

Quiz, puzzel en spel, Actief of sportief

Après ski games

De Après Ski Winterspelen is het ideale winterse uitje! Dit unieke uitje staat in het teken van...

bekijk uitje

Vanaf € 20,00 per person

5 tot 50 personen

1 a 2 uur

Film, CD's en foto

Samen zingen

Het muzikale uitje voor jou en je vrienden.

bekijk uitje

Vanaf € 30,00 per person

8 tot 50 personen

1 a 2 uur

Workshop

Theater workshop

Het leukste bedrijfsuitje! Geen ervaring nodig!

bekijk uitje

Vanaf € 10,00 per person

10 tot 50 personen

1 a 2 uur

Film, CD's en foto, Themafeest

Disco dans

Het actieve uitje voor de dansers onder ons.

bekijk uitje

Vanaf € 10,00 per person

1 tot 50 personen

1 a 2 uur

Overig, Actief of sportief

Taiji-Qigong

Op zoek naar een relax uitje voor de familie of met vrienden? Kies dan voor Taiji-Qigong.

bekijk uitje

Filter