Klanten score 9.5 Trustpilot uit 2434 reviews

Vrijgezellenfeest

Filter


Klanten score

9.5

uit 2434 reviews


Bedrijfsuitjes in populaire steden en omgeving!


Groepsuitjes in de 12 provincies!

 • Drenthe
 • Flevoland
 • Friesland
 • Gelderland
 • Groningen
 • Limburg
 • Noord-Brabant
 • Noord-Holland
 • Overijssel
 • Utrecht
 • Zeeland
 • Zuid-Holland

Persoonlijke hulp of advies nodig?

Neem contact op met onze hulpbrigade.

Persoonlijke hulp of advies nodig?

Neem contact op met onze hulpbrigade.

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

Organiseer een uniek vrijgezellenfeest

 

Ben jij op zoek naar een bedrijf die een origineel vrijgezellenfeest voor jullie kan organiseren? Dan ben je op zoek naar Wauw Activiteiten. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het organiseren van unieke groepsuitjes die gegarandeerd voor veel vermaak zorgen. Bovendien boek je bij ons een all-in uitje. Dit betekent dat wij naast leuke en gezellige activiteiten, ook de locatie en het eten en drinken voor jullie verzorgen. Bij Wauw Activiteiten boek je dus een compleet arrangement.

 

Gezellig vrijgezellenfeest

 

Wanneer een van je vrienden gaat trouwen, dan moet er natuurlijk een vrijgezellenfeest komen. Zo’n feestje waar jullie het nog jarenlang over zullen hebben. Dat betekent dat de dag voorzien moet zijn van unieke, gezellige en vooral leuke activiteiten waar jullie helemaal in op kunnen gaan. Bij Wauw Activiteiten ben je hiervoor op de juiste website beland. Bij ons kun je terecht voor het boeken van de meest uiteenlopende activiteiten. Van sportief tot aan uitdagend, wij bieden het allemaal. Kijk dus een rustig verder op onze website en vind de activiteiten die perfect passen bij jullie vrijgezellenfeest.

 

Sportief vrijgezellenfeest

 

Wanneer jullie op zoek zijn naar sportieve en originele activiteiten voor een uniek vrijgezellenfeest, dan biedt Wauw Activiteiten volop mogelijkheden. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om samen met je vrienden strijd met de wind aan te gaan door te gaan powerkiten? Of misschien wil je liever de uitdaging aangaan door te gaan branding raften. Bij Wauw Activiteiten behoort dit allemaal tot de mogelijkheden. Zelfs wanneer je het liever op het droge houdt, hebben wij voldoende aanbiedingen. Zo kun je bijvoorbeeld de race met je vrienden aangaan door met z’n allen te gaan blokarten. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de mogelijkheden die wij bieden, we hebben er namelijk teveel om allemaal te noemen. Maar één ding is zeker, bij Wauw Activiteiten vinden jullie de unieke sportieve activiteit waar jullie naar op zoek zijn voor het programma van jullie uitje.

 

Ga de uitdaging met elkaar aan

 

Wil je liever met je vrienden strijden op het vrijgezellenfeest? Dat kan natuurlijk ook. Zo kun je bijvoorbeeld in teams tegen elkaar te strijden door een zenuwslopende escape room te doen of elkaar uitschakelen in een outdoor lasergame. Je hoort het al, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Wanneer je het overigens lastig vindt om te kiezen tussen alle uitdagende activiteiten die wij aanbieden, kun je natuurlijk ook het een en ander combineren. Zo creëer je met onze activiteiten een leuk programma voor jullie uitje, waar jullie nog lang over zullen napraten.

 

Vrijgezellenfeest op maat

 

Ben je een vrijgezellenfeest aan het organiseren, maar weet je niet waar je moet beginnen. Neem dan contact op met Wauw Activiteiten, naast dat je bij ons zelf namelijk het programma van jullie uitje kunt samenstellen, is het ook mogelijk om dit door ons te laten doen. Onze ervaren medewerkers zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, organiseren en uitvoeren van groepsuitjes. Zo weten ze exact hoe ze een programma moeten ontwikkelen dat perfect is voor jullie dag. In een gesprek met ons kun jij aangeven waar het gezelschap waar je het feest voor organiseert uit bestaat en natuurlijk vertel je ons ook meer over de vrijgezel waar het om gaat. Op basis van informatie over hobby’s en interesses van alle aanwezigen, zijn wij in staat om een uniek programma in elkaar te zetten dat bij iedereen in de smaak zal vallen.

 

In- en outdoor activiteiten

 

Het maakt niet uit of je liever het vrijgezellenfeest volledig binnen wilt organiseren of liever in de buitenlucht leuke activiteiten onderneemt. Wauw Activiteiten biedt namelijk een ruim aanbod van beide. Ook is het bij ons mogelijk om een combinatie te maken tussen in- en outdoor activiteiten, zodat er van alles wat in het programma zit verwerkt. Het maakt dus niet uit wat je wensen zijn voor het uitje dat jij organiseert, met het het ruime aanbod van Wauw Activiteiten kun je alle kanten op.

 

Volledig arrangement

 

Bij Wauw Activiteiten bieden wij de mogelijkheid om een volledig arrangement af te nemen. Zo kun je bij ons niet alleen de activiteiten voor het vrijgezellenfeest dat jij organiseert boeken, maar kun je er ook voor zorgen dat wij een geschikte locatie boeken, zorgen voor de aankleding én kun je ons lekker eten en drinken laten regelen. Wij kunnen daarmee de volledige organisatie van het uitje voor jou uit handen nemen. Dit betekent dat jij je vooraf en tijdens het feest je nergens zorgen over hoeft te maken, terwijl je toch alle credits krijgt voor de perfecte organisatie. Dat is dus mooi geregeld.

 

Vrijgezellenfeest voor een scherpe prijs

 

Buiten dat je bij ons unieke, gezellige en leuke activiteiten kunt boeken en wanneer gewenst de volledige organisatie van het vrijgezellenfeest aan ons uit handen kan geven, bieden we meer. Bij ons ben je namelijk ook verzekerd van een scherpe prijs. Wij kunnen jou een goede deal bieden voor de organisatie van het feest doordat wij met talloze eventlocaties, activiteitenbegeleiders en cateringbedrijven samenwerkingsverbanden hebben. Hierdoor weten wij ben hen goede prijzen te bedingen en dit zie je direct terug in onze offerte. Voor een perfect georganiseerd uitje voor een concurrerende prijs, ga je dus naar Wauw Activiteiten.

 

Gespecialiseerd in groepsuitjes

 

Wauw Activiteiten is gespecialiseerd in het organiseren van groepsuitjes. Dus zelfs als je voor een hele grote groep mensen een vrijgezellenfeest aan het organiseren bent, kunnen wij je perfect verder helpen. Wij weten namelijk exact waar we op moeten letten bij het organiseren van groepsuitjes. Van de organisatie tot aan de uitvoering van jullie vrijgezellenfeest, wij verzorgen het allemaal tot in de detail. Zo kun jij als organisator lekker achteroverleunen en tijdens de dag samen met de vrijgezel en je vrienden zorgeloos genieten van het leuke uitje. 

 

Vrijgezellenfeesten door heel Nederland

 

Bij Wauw Activiteiten kun je vrijgezellenfeesten in Nederland laten organiseren op een locatie naar keuze. Wij beschikken namelijk over een landelijk partnernetwerk van locaties, activiteiten begeleiders en partijen die de catering kunnen verzorgen. Hierdoor kunnen wij op iedere locatie in het land jullie uitje organiseren. Wanneer je bijvoorbeeld zelf over een geschikte locatie beschikt waar het feest kan plaatsvinden, dan komen wij dus gewoon naar je toe. Wij zorgen dan voor de aankleding van de ruimte, alle benodigde materialen voor de activiteiten, professionele event begeleiders en wanneer gewenst verzorgen we ook al het eten en drinken. Buiten dat het makkelijk is om gebruik te maken van een eigen locatie, scheelt het natuurlijk ook in de kosten. Zo biedt het de mogelijkheid om op een voordelige manier een uniek en leuk feest organiseren.

 

Aan alles gedacht

 

Wauw Activiteiten is een professionele organisator van groepsuitjes. Dit betekent dat wij bij de organisatie van een vrijgezellenfeest dus overal aan denken en alles tot in de puntjes verzorgen. Zo regelen we bijvoorbeeld ook een alternatief programma wanneer je bij ons outdoor activiteiten boekt. Als het dan stormt of regenachtig weer is op de dag van jullie uitje, hebben wij een binnenprogramma klaar staan wat jullie kunnen doen in plaats van de buitenactiviteiten. Zo zorgen we ervoor dat zelfs weersomstandigheden geen roet in het eten kunnen gooien en dat het vrijgezellenfeest hoe dan ook een succes wordt.

 

Catering voor het vrijgezellenfeest

 

Bij een goed georganiseerd vrijgezellenfeest hoort natuurlijk een goede catering. Dit betekent dat er gedurende dag voldoende te snacken en te drinken aanwezig moet zijn. Daarnaast is ook het diner niet onbelangrijk, na een hele dag activiteiten te hebben ondernomen heb jullie in de avond ongetwijfeld honger gekregen. Je kunt daarom ook de volledige catering van het vrijgezellenfeest door Wauw Activiteiten laten verzorgen. Dit doen wij overigens volledig naar jullie wens. Dus of je nu bitterballen wilt of kaviaar en of je nu een barbeque wilt doen of chique wilt dineren, wij kunnen het allemaal voor je verzorgen. Kortom, wij zorgen ervoor dat het aan niks ontbreekt aan het vrijgezellenfeest dat je bij ons boekt.

 

Een vrijgezellenfeest van Wauw Activiteiten

 

Wil jij er zeker van zijn dat het vrijgezellenfeest dat jij organiseert een groot succes wordt? Kies dan voor Wauw Activiteiten. Wij zijn de professionele partij waarbij je originele, leuke en gezellige activiteiten kunt boeken voor een geslaagd uitje. Daarbij bieden wij de mogelijkheid om de volledige organisatie van het vrijgezellenfeest uit handen te nemen, zodat alles van A tot Z wordt verzorgt. En als klap op de vuurpijl doen we dit alles ook nog eens voor een zeer scherpe prijs. Wacht dus niet langer en neem vandaag nog contact op met Wauw Activiteiten. Wij voorzien je graag van meer informatie en kunnen je direct laten weten wat wij kunnen betekenen voor het vrijgezellenfeest dat jij organiseert. Wij zorgen er in ieder geval voor dat het een groot succes wordt.

 

Vanaf € 20,00 per person

10 tot 100 personen

1 a 2 uur

Themafeest, Workshop

IJssculpturen

Bent u op zoek naar een creatief uitje op het ijs? Dan is de workshop ijs sculpturen...

bekijk uitje

Vanaf € 22,50 per person

10 tot 100 personen

1 a 2 uur

Quiz, puzzel en spel, Actief of sportief

Après ski games

De Après Ski Winterspelen is het ideale winterse uitje! Dit unieke uitje staat in het teken van...

bekijk uitje

Vanaf € 20,00 per person

5 tot 50 personen

1 a 2 uur

Film, CD's en foto

Samen zingen

Het muzikale uitje voor jou en je vrienden.

bekijk uitje

Vanaf € 30,00 per person

8 tot 50 personen

1 a 2 uur

Workshop

Theater workshop

Het leukste bedrijfsuitje! Geen ervaring nodig!

bekijk uitje

Vanaf € 10,00 per person

10 tot 50 personen

1 a 2 uur

Film, CD's en foto, Themafeest

Disco dans

Het actieve uitje voor de dansers onder ons.

bekijk uitje

Vanaf € 10,00 per person

1 tot 50 personen

1 a 2 uur

Overig, Actief of sportief

Taiji-Qigong

Op zoek naar een relax uitje voor de familie of met vrienden? Kies dan voor Taiji-Qigong.

bekijk uitje

Filter