Klanten score 9.5 Trustpilot uit 2434 reviews

Vrijgezellenfeest in Den Haag

Filter


Klanten score

9.5

uit 2434 reviews


Bedrijfsuitjes in populaire steden en omgeving!


Groepsuitjes in de 12 provincies!

 • Drenthe
 • Flevoland
 • Friesland
 • Gelderland
 • Groningen
 • Limburg
 • Noord-Brabant
 • Noord-Holland
 • Overijssel
 • Utrecht
 • Zeeland
 • Zuid-Holland

Persoonlijke hulp of advies nodig?

Neem contact op met onze hulpbrigade.

Persoonlijke hulp of advies nodig?

Neem contact op met onze hulpbrigade.

Vrijgezellenfeest
Den Haag

Vrijgezellenfeest in Den Haag

Bijzonder vrijgezellenfeest in Den Haag

Wil jij een vrijgezellenfeest in Den Haag organiseren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan ben je bij Wauw Activiteiten aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een professionele organisator van groepsuitjes. Hierdoor zijn wij in staat om voor jou van A tot Z een vrijgezellenfeest te organiseren dat tot in de puntjes is verzorgd. Dit betekent dat wij jou volledig ontzorgen en alles bij jou uit handen nemen.

 

Arrangement voor een vrijgezellenfeest in Den Haag

Bij Wauw Activiteiten bieden we jou de mogelijkheid om een volledig arrangement af te nemen voor een vrijgezellenfeest in Den Haag. Dit wil zeggen dat wij de eventlocatie voor jou verzorgen, een uniek programma samenstellen én ook al het eten en drinken van de dag perfect regelen. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is ons te informeren over de interesses en hobby’s van de vrijgezel en alle vrienden die aanwezig zullen zijn. Op basis hiervan kunnen wij een uitje voor jullie samenstellen dat bij iedereen een gegarandeerd succes zal zijn, omdat het bomvol zit met unieke en uitdagende activiteiten.

 

Vrijgezellenfeest voor ieder budget

Natuurlijk heb je altijd te maken met een budget wanneer je een vrijgezellenfeest in Den Haag organiseert. Bij Wauw Activiteiten snappen wij dit heel goed. Bij de organisatie van een vrijgezellenfeest denken we dan ook goed met jou mee en zorgen we ervoor dat we voor jullie een uniek, leuk en gezellig uitje organiseren binnen jullie budget. Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van groepsuitjes zijn wij namelijk in staat om creatief invulling te geven aan een uitje, zonder dat dit meteen de hoofdprijs hoeft te kosten. Bij Wauw Activiteiten organiseren we dus niet alleen een gezellig en origineel vrijgezellenfeest in Den Haag, maar ben je er ook van verzekerd dat het betaalbaar blijft.

 

Unieke activiteiten

Wil je bijzondere activiteiten op het programma zetten voor het vrijgezellenfeest in Den Haag dat jij organiseert? Dan biedt het aanbod van Wauw Activiteiten jou een ruime keuze. Bij ons kun je namelijk een grote verscheidenheid aan unieke activiteiten boeken. Zo kun je een tuk tuk avontuur aangaan samen met je vrienden, is het mogelijk om golven te trotseren tijdens het branding raften of kun je ervoor kiezen om tegen elkaar te racen door te gaan blokarten. Dit is natuurlijk slechts een greep uit ons veelzijdige activiteiten aanbod, we hebben simpelweg te veel om allemaal op te noemen. Maar het mag duidelijk zijn dat je bij ons ongetwijfeld de bijzondere activiteiten vindt die perfect geschikt zijn voor jullie vrijgezellenfeest in Den Haag.

 

Vrijgezellenfeest in Den Haag op maat

Wil je echt een bijzonder vrijgezellenfeest in Den Haag organiseren, dan is het ook mogelijk om door ons een uitje op maat te laten organiseren. Dit betekent dat wij het uitje precies zo organiseren als jullie dat willen. Als er bijvoorbeeld activiteiten zijn die jullie willen doen tijdens het feest, maar je kunt deze niet terug vinden op onze website, dan kun je deze op verzoek toe laten voegen aan het programma. Wij zullen dan alles op alles zetten om de activiteit van jullie wensen te organiseren. Zo kun je bij ons dus exact het programma laten samenstellen voor het vrijgezellenfeest in Den Haag dat jij organiseert.

 

Vrijgezellenfeest voor een scherpe prijs

Bij Wauw Activiteiten kun je niet alleen terecht voor originele, leuke en gezellige activiteiten en een volledige verzorging van een vrijgezellenfeest in Den Haag, bij ons boek je dit alles ook nog eens voor een zeer scherpe prijs. Wij kunnen concurrerende prijzen bieden doordat wij goede kortingen hebben weten te bedingen bij de partners waar wij mee samenwerken wanneer we groepsuitjes organiseren. Hierdoor kunnen wij onze klanten aantrekkelijke kortingen bieden bij het boeken van uitjes. Zo ben je bij Wauw Activiteiten niet alleen verzekerd van een vrijgezellenfeest in Den Haag wat gegarandeerd een succes zal zijn, maar weet je ook nog eens dat je dit bij ons voor de beste prijs boekt.

 

Groepsuitje op een eigen locatie

We bieden bij Wauw Activiteiten de mogelijkheid om een volledig arrangement af te nemen, maar dit verplicht je natuurlijk tot niks. Zo kun je bij ons er ook voor kiezen om alleen activiteiten te boeken en door ons de catering te laten verzorgen. Dit betekent dus dat wanneer je voor een vrijgezellenfeest een eigen locatie hebt in Den Haag, dat je dan ook bij ons terecht kunt. Wij brengen dan het uitje letterlijk naar de door jou aangegeven locatie. Zo verzorgen wij de aankleding, alle materialen voor de activiteiten en professionele eventbegeleiding. Wanneer je er daarbij ook zeker van wilt zijn dat al het eten en drinken gedurende het uitje volledig verzorgd is, dan kun je dit ook nog ons aan ons overlaten. Kortom, Wauw Activiteiten organiseert jullie vrijgezellenfeest in Den Haag exact zoals jullie dat willen.

 

Outdoor uitjes

Bij Wauw Activiteiten vind je een groot aanbod aan outdoor activiteiten voor een geslaagd vrijgezellenfeest in Den Haag. Je kunt het zo gek niet bedenken en je kunt het bij ons boeken. Zo kun je samen met je vrienden uitdagende proeven aangaan in een Expeditie Robinson spel, iedereen met de grond gelijk maken in een outdoor lasergame of je hersens laten kraken in een spannende GPS tocht. Ons aanbod aan activiteiten die buiten plaatsvinden is zeer divers, hierdoor kun je bij ons een veelzijdig programma samenstellen voor het outdoor vrijgezellenfeest in Den Haag dat jij organiseert.

 

Verzorgde catering

Van alle leuke activiteiten die jullie doen tijdens jullie vrijgezellenfeest in Den Haag, krijg je natuurlijk behoorlijke trek. Daarom is het belangrijk dat het eten en drinken goed geregeld is. Zo wil je op tijd een snack en wat te drinken en is ook de lunch en het diner iets wat goed verzorgd moet zijn. Daarom kun je bij Wauw Activiteiten de volledige catering van het vrijgezellenfeest in Den Haag dat jij organiseert uitbesteden. Wij zorgen ervoor dat jullie voorzien worden van lekkere snacks en drankjes en kunnen alle maaltijden van de dag volledig naar wens voor jullie verzorgen. Zo verzekeren we jullie ervan dat het jullie aan absoluut niks ontbreekt tijdens jullie vrijgezellenfeest in Den Haag.

 

Vraag een offerte aan

Ben jij geïnteresseerd geraakt in het programma die je bij Wauw Activiteiten samen kunt stellen voor het vrijgezellenfeest in Den Haag dat jij organiseert? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Onze vriendelijke medewerkers geven je graag meer informatie en kunnen meteen aangeven welke mogelijkheden wij kunnen bieden voor jullie vrijgezellenfeest in Den Haag. Daarnaast is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen voor het programma met de activiteiten van jullie keuze, de locatie en de catering. Zo weet je direct wat de totaalprijs is voor de organisatie van een onvergetelijk vrijgezellenfeest.

Vanaf € 20,00 per person

10 tot 100 personen

1 a 2 uur

Themafeest, Workshop

IJssculpturen

Bent u op zoek naar een creatief uitje op het ijs? Dan is de workshop ijs sculpturen...

bekijk uitje

Vanaf € 10,00 per person

1 tot 50 personen

1 a 2 uur

Overig, Actief of sportief

Taiji-Qigong

Op zoek naar een relax uitje voor de familie of met vrienden? Kies dan voor Taiji-Qigong.

bekijk uitje

Vanaf € 35,00 per person

1 tot 12 personen

1 uur

Op het water

Powerboat

Ben je op zoek naar een wild en avontuurlijk uitje op het water? Dan is powerboat varen...

bekijk uitje

Vanaf € 25,00 per person

6 tot 50 personen

1 a 2 uur

Op het water

Branding raften

Op zoek naar een extreem uitje op het water? Dan is de sportieve activiteit branding raften echt...

bekijk uitje

Vanaf € 17,50 per person

10 tot 1000 personen

1 a 2 uur

Workshop

Graffiti workshop

Zin in een creatief uitje? Boek dan nu de workshop graffiti spuiten voor een origineel uitje.

bekijk uitje

Vanaf € 20,00 per person

10 tot 100 personen

2 a 2,5 uur

Quiz, puzzel en spel

Pubquiz

Zin in een dagje waar teamwork, kennis en gezelligheid centraal staat? Test jullie kennis en boek deze...

bekijk uitje

Filter