Klanten score 9.5 Trustpilot uit 2434 reviews

De leukste bedrijfsuitjes met de perfecte locatie

Boek een compleet arrangement van activiteiten tot eten, drinken en locatie!

Filter


Klanten score

9.5

uit 2434 reviews


Bedrijfsuitjes in populaire steden en omgeving!


Groepsuitjes in de 12 provincies!

 • Drenthe
 • Flevoland
 • Friesland
 • Gelderland
 • Groningen
 • Limburg
 • Noord-Brabant
 • Noord-Holland
 • Overijssel
 • Utrecht
 • Zeeland
 • Zuid-Holland

Persoonlijke hulp of advies nodig?

Neem contact op met onze hulpbrigade.

Persoonlijke hulp of advies nodig?

Neem contact op met onze hulpbrigade.

Bedrijfsuitje

All-in bedrijfsuitje

Bij Wauw Activiteiten kun je terecht voor een all-in bedrijfsuitje. Dit betekent dat je een compleet arrangement bij ons boekt waarbij wij de activiteit, locatie en al het eten en drinken perfect verzorgen. Wij ontzorgen je dus volledig. Zo is het bedrijfsuitje niet alleen leuk voor je collega’s, maar kun jij als organisator van het uitje lekker achterover leunen en zorgeloos met alles mee doen. Daarom boek je het uitje voor jullie bedrijf bij Wauw Activiteiten.

Ruime keuze voor jullie bedrijfsuitje

Bij Wauw Activiteiten bieden we een ruime keuze aan bedrijfsuitjes. Van in- tot outdoor activiteiten en van actief tot aan teambuilding uitjes. Het maak dus niet uit voor wat voor gezelschap je een bedrijfsuitje zoekt, bij Wauw Activiteiten kunnen we je altijd verder helpen. Wij organiseren voor jou een uniek uitje, wat door iedere collega gewaardeerd zal worden. Bovendien bieden we verschillende arrangementen aan, zodat je het uitje van jullie bedrijf precies zo kunt inrichten zoals jij dat wilt. Zo kun je door ons een hele dag van top tot teen laten verzorgen, maar behoort ook een uitje van een middag of een avond tot de mogelijkheden. Daarnaast kunnen we het uitje organiseren op een praktische locatie, zodat deze bijvoorbeeld in de buurt van de bedrijfslocatie plaatsvindt. Het maakt dus niet uit wat je wilt, wij kunnen het verzorgen.

Ontspanning en teambuilding

Er is een tijd van hard werken en een tijd van ontspanning. Een bedrijfsuitje kan perfect voor die ontspanning zorgen. Daarnaast is een uitje met het hele bedrijf ook goed voor de band tussen collega’s. Door een leuke activiteit met elkaar te ondernemen en veel gezelligheid met elkaar te hebben, ontstaat er vaak een familiegevoel onderling. Wanneer je alle werknemers dus wilt belonen voor hun inzet én er daarbij voor wilt zorgen dat mensen onderling hechter worden, dan is het organiseren van een uniek uitje een effectief middel waarmee je dus twee vliegen in één klap slaat. Wauw activiteiten is gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes die zowel ontspanning als teambuilding bieden. Daarbij kunnen wij de volledige organisatie van het uitje voor jou uit handen nemen, zodat je nergens omkijken naar hebt.

Wat te organiseren voor jullie uitje?

Wanneer je een bedrijfsuitje gaat organiseren is het vaak lastig om te bedenken wat voor activiteiten je wilt gaan doen. Er zijn zoveel standaard uitjes die je kunt doen, maar je wilt natuurlijk het liefste iets organiseren dat uniek is en dat nog lang bij werknemers bij zal blijven. Daarnaast is het belangrijk om iets te organiseren dat niet alleen leuk is, maar er ook nog eens voor zorgt dat collega’s onderling een hechter team worden. Op deze manier, plukt het bedrijf optimaal de vruchten van de organisatie van een uitje. Gelukkig kan Wauw Activiteiten jou van A tot Z helpen bij het vormgeven van het perfecte uitje voor jullie organisatie.

Unieke werkwijze

Bij Wauw Activiteiten hebben we een unieke werkwijze voor het organiseren van bedrijfsuitjes. Wanneer je contact met ons op neemt voor de organisatie van een uitje, gaan we graag allereerst met jou in gesprek. Tijdens dit gesprek achterhalen we wat voor soort organisatie jullie bedrijf is en wat juiste activiteiten zouden kunnen zijn voor de werknemers. Daarbij bespreken we natuurlijk ook jouw budget, zodat we exact weten wat het uitje mag kosten. Vervolgens gaan onze ervaren medewerkers voor jou aan de slag, om tot een uitje te komen dat perfect aansluit. Het kan zijn dat dit een uitje betreft met activiteiten uit ons standaard aanbod, zoals powerkiten, een escape room of blokarten, maar onze professionals kunnen eventueel ook een uitje op maat voor jou ontwikkelen.

Concept bedrijfsuitje

Na het eerste contact, komen we zo snel mogelijk bij jou terug met het concept voor jullie bedrijfsuitje. Hierin hebben we alles meegenomen, zoals een geschikte locatie, eten en drinken en natuurlijk één of meerdere activiteiten die volledig zijn afgestemd op jullie organisatie. We nemen het concept uiteraard volledig met je door en bespreken het volledige verloop van de dag, middag of avond. Ook ontvang je van ons direct een heldere offerte, zodat je meteen inzicht hebt in alle kosten. Wanneer je vervolgens akkoord gaat met het concept, gaan wij gelijk voor jou aan de slag om het uitje voor jullie bedrijf te organiseren dat onvergetelijk zal worden. In de tussentijd houden we natuurlijk contact met jou, zodat je inzicht hebt in alle details van de organisatie.

Alles tot in de puntje verzorgd

Wanneer je jullie bedrijfsuitje door Wauw Activiteiten laat organiseren, kun je er van op aan dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt. Zo verzorgen wij onder andere de perfecte locatie. Deze kan overigens in heel Nederland zijn. Wij beschikken namelijk over een landelijk netwerk van eventlocaties, waardoor we overal in het land uitjes kunnen organiseren. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de activiteit(en) die jullie gaan ondernemen professioneel begeleid worden, zodat iedereen heldere uitleg krijgt gedurende de dag en met volle teugen kan genieten. Daarbij komt dat wij ook de volledige catering uit handen nemen, zodat er lekker eten en drinken is voor iedereen. Natuurlijk is het ook mogelijk om dieetwensen door te geven, zodat het uitje voor alle collega’s perfect is verzorgd.

Uitje op maat

Naast een groot aanbod van standaard uitjes, kun je bij ons ook terecht voor een bedrijfsuitje op maat. Zo kun je door ons een uniek uitje laten ontwikkelen dat volledig op maat is gemaakt voor jullie organisatie. Zo kunnen we bijvoorbeeld jouw collega’s uitdagende opdrachten laten uitvoeren die specifiek op de organisatie gericht zijn of organiseren we wanneer gewenst een leuk bedrijfsuitje bij jullie organisatie in het bedrijfspand. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om bij ons een uitje te boeken dat gecombineerd wordt met een zakelijk aspect, waarbij er bijvoorbeeld eerst presentaties vanuit het bedrijf gegeven worden en dat er daarna wordt afgesloten met ontspanning en teambuilding. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden, jullie wensen en natuurlijk naar de werknemers voor wie we het uitje organiseren.

Groepsuitjes

Wauw Activiteiten is gespecialiseerd in groepsuitjes. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een groep van 10 mensen of van 200 mensen. Onze ervaren professionals weten hoe ze grote en kleine groepen op een juiste manier moeten entertainen met leuke activiteiten. Daarnaast passen wij de invulling van onze uitjes ook aan op de leeftijden binnen de groep. Zo kun je ook bij ons terecht als je bijvoorbeeld een bedrijfsuitje organiseert waarbij partner en kinderen ook uitgenodigd zijn. Wij kunnen een event organiseren dat geschikt is voor jong en oud, zodat het voor alle aanwezigen leuk is. Dus wanneer je op zoek bent naar een organisator van een bedrijfsuitje voor grote groepen in verschillende leeftijden, dan ben je bij Wauw Activiteiten ook aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jullie uitje onvergetelijk wordt.

Bedrijfsuitje op eigen locatie

Heb je zelf voldoende ruimte in jullie bedrijfspand en wil je graag dat jullie bedrijfsuitje plaatsvindt bij jullie op locatie? Dat is geen enkel probleem. Wij kunnen jullie uitje volledig in jullie bedrijfspand verzorgen. Zo verzorgen wij de aankleding, alle benodigde materialen, professionele begeleiding en de catering. Buiten dat het soms fijn kan zijn om een uitje te organiseren bij jullie bedrijf zelf, zorgt dit er ook voor dat je kosten bespaart. Je hoeft immers geen externe locatie af te huren, waardoor je extra voordelig uit bent. Wanneer je er voor kiest om een bedrijfsuitje op eigen locatie te organiseren, dan komen wij natuurlijk van te voren bij jou langs om te kijken met wat voor ruimte we te maken hebben. Zo kunnen onze professionals je vervolgens helpen om goed vorm te geven aan het uitje.

Zorg voor een goede teambuilding

De organisatie van een bedrijfsuitje, kan veel betekenen voor de teambuilding tussen collega’s onderling. Dit komt doordat men elkaar op een andere manier leert kennen, nieuwe kwaliteiten van elkaar ontdekt en dit alles doet op een leuke en ontspannen wijze. Een bedrijfsuitje waarin teambuilding activiteiten opgenomen zijn, kan er dan ook voor zorgen dat prestaties van medewerkers omhoog gaan en dat de sfeer op de werkvloer aanzienlijk verbetert. Maar dan is het natuurlijk wel van belang dat het uitje professioneel georganiseerd wordt. Kies daarom voor Wauw Activiteiten voor de organisatie van jullie bedrijfsuitje en ben verzekerd van de organisatie van een uitje waar men nog lang over na zal praten.

Indoor uitjes

Bij Wauw Activiteiten kun je terecht voor een grote verscheidenheid aan indoor uitjes. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld terecht voor een escape room, maar is het ook mogelijk om een spelprogramma te doen met uitdagende opdrachten. Het maakt dus niet uit of je graag een leuk bedrijfsuitje wilt organiseren dat binnen of buiten plaatsvindt, wij kunnen je altijd verder helpen. Ook is het mogelijk om een indoor uitje te combineren met outdoor activiteiten. Zo kun je de dag opdelen in verschillende onderdelen, waarbij er bijvoorbeeld eerst een binnenprogramma is en waarbij jullie in de middag actief bezig zijn. Ook is het mogelijk om een flexibel programma te maken, waarbij we rekening houden met weersomstandigheden. Zodat het bedrijfsuitje ongeacht het weer, nog steeds een succes zal zijn. De mogelijkheden bij Wauw Activiteiten zijn dus letterlijk oneindig.

Outdoor uitjes

Naast indoor programma’s, bieden wij ook een grote verscheidenheid aan outdoor activiteiten door heel Nederland. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om te gaan powerkiten, een Expeditie Robinson te doen of een GPS tocht? Het maakt niet uit of je een actief outdoor uitje zoekt of een programma met uitdagende opdrachten die je samen met je collega’s moet oplossen, wij kunnen altijd het juiste programma voor jullie bedrijf ontwikkelen. Ieder uitje wat je door ons laat verzorgen, is volledig afgestemd op jouw wensen. Kortom, wanneer je een uniek, leuk en gezellig bedrijfsuitje wilt organiseren, dan is Wauw Activiteiten de juiste partij voor jou. Bovendien boek je bij ons een volledig arrangement, zodat je zelf nergens omkijken naar hebt. Zo zorg je ervoor dat jij en al jouw collega’s jullie bedrijfsuitje optimaal kunnen beleven.

Expert in de organisatie van bedrijfsuitjes Wil jij dat de organisatie van jullie bedrijfsuitje tot in de puntjes is verzorgd, kies dan voor de expertise van Wauw Activiteiten. Wij zijn expert in de organisatie van uiteenlopende uitjes voor bedrijven. Van heel actieve programma’s tot aan teambuilding events, wij organiseren het allemaal. Onze medewerkers beschikken allen over een ruime ervaring in de ontwikkeling en uitvoering van uitjes, waardoor ze exact weten wat er bij de organisatie van een bedrijfsuitje komt kijken. Bovendien zorgt hun ervaring ervoor dat ze overal aan denken. Bij Wauw Activiteiten ben je er dan ook van verzekerd dat de organisatie van jullie uitje tot in de puntjes is verzorgd.

Professioneel bedrijfsuitje

Wij beschikken over een team van professionele en ervaren medewerkers in het organiseren van bedrijfsuitjes. Deze ervaring maakt dat onze mensen jou perfect kunnen voorzien van adviezen en ideeën voor het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsuitje. Het maakt dus niet uit of je al exact weet wat je wilt gaan doen tijdens het uitje met jouw collega’s of dat je nog geen idee hebt. Onze professionals helpen jou graag verder. Naast de ontwikkeling van uitjes, kun je bij ons rekenen op een goede organisatie van jouw uitje waarbij alles tot in de puntjes is geregeld. Onze doelstelling is om onze klanten volledig te ontzorgen, dit betekent dat wij alles voor jou uit handen kunnen nemen, zodat jij zelf achterover kunt leunen.

Betaalbare bedrijfsuitjes

Wil jij een perfect georganiseerd bedrijfsuitje, voor een betaalbare prijs. Dan ben je bij Wauw Activiteiten op de juiste website beland. Bij ons kun je terecht voor een zeer grote verscheidenheid aan bedrijfsuitjes uit ons standaard aanbod of een bedrijfsuitje op maat. Daarbij verzorgen wij volledige arrangementen, zodat je helemaal ontzorgt wordt. Doordat wij vele contacten hebben bij event locaties door heel Nederland, zijn wij daarbij altijd in staat om jou een scherpe prijs te bieden. Hierdoor kun je bij ons een uitje boeken dat niet alleen tot in de puntjes verzorgd is, maar ook nog eens binnen je budget past. Wij zullen altijd met jou meedenken en ervoor zorgen dat het bedrijfsuitje voldoet aan jouw wensen in alle opzichten.

Ervaren medewerkers

Alle medewerkers van Wauw Activiteiten beschikken over een jarenlange ervaring in het ontwikkelen en organiseren van bedrijfsuitjes. Zo weten ze exact hoe ze een programma voor jong en oud leuk kunnen maken, hoe ze teambuilding kunnen stimuleren en ervoor kunnen zorgen dat het uitje vol zit met gezelligheid. Kortom, onze professionals weten hoe ze een bedrijfsuitje moeten organiseren die voor ieder wat wils biedt, zodat alle collega’s het naar hun zin hebben. Daarnaast werken wij uitsluitend samen met professionele partijen wanneer het gaat om de begeleiding van de activiteiten, de eventlocatie en de verzorging van de catering. Onze ervaring gecombineerd met de samenwerking met al onze specialistische partners, maakt dat wij bij Wauw Activiteiten in staat zijn om bedrijfsuitjes te realiseren waarbij alles perfect geregeld is en het aan absoluut niks ontbreekt.

Neem contact met ons op

Wil jij weten wat Wauw Activiteiten voor jou kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij informeren je graag over al onze standaard activiteiten en alle mogelijkheden die wij daarbij bieden. Zo kunnen we je meer tellen over onze flexibele programma’s en bespreken welke activiteiten goed te combineren zijn tijdens een uitje voor jullie organisatie. Ook kunnen we je meer vertellen over de bedrijfsuitjes die we speciaal op maat kunnen ontwikkelen. Daarnaast kunnen we direct de locatie opties doornemen, zo heb je meteen inzicht in welke toplocaties wij kunnen aanbieden voor jullie bedrijfsuitje. Wanneer je verzekerd wilt zijn van een perfecte organisatie van jullie bedrijfsuitje waarbij aan alles is gedacht, neem dan contact op met Wauw Activiteiten. Wij zorgen ervoor dat jij en jouw collega’s een uitje zullen beleven om nooit meer te vergeten

 

Vanaf € 20,00 per person

10 tot 100 personen

1 a 2 uur

Themafeest, Workshop

IJssculpturen

Bent u op zoek naar een creatief uitje op het ijs? Dan is de workshop ijs sculpturen...

bekijk uitje

Vanaf € 22,50 per person

10 tot 100 personen

1 a 2 uur

Quiz, puzzel en spel, Actief of sportief

Après ski games

De Après Ski Winterspelen is het ideale winterse uitje! Dit unieke uitje staat in het teken van...

bekijk uitje

Vanaf € 20,00 per person

5 tot 50 personen

1 a 2 uur

Film, CD's en foto

Samen zingen

Het muzikale uitje voor jou en je vrienden.

bekijk uitje

Vanaf € 30,00 per person

8 tot 50 personen

1 a 2 uur

Workshop

Theater workshop

Het leukste bedrijfsuitje! Geen ervaring nodig!

bekijk uitje

Vanaf € 10,00 per person

10 tot 50 personen

1 a 2 uur

Film, CD's en foto, Themafeest

Disco dans

Het actieve uitje voor de dansers onder ons.

bekijk uitje

Vanaf € 10,00 per person

1 tot 50 personen

1 a 2 uur

Overig, Actief of sportief

Taiji-Qigong

Op zoek naar een relax uitje voor de familie of met vrienden? Kies dan voor Taiji-Qigong.

bekijk uitje

Filter