Klanten score 9.5 Trustpilot uit 2434 reviews

Bedrijfsuitje in Den Haag

Filter


Klanten score

9.5

uit 2434 reviews


Bedrijfsuitjes in populaire steden en omgeving!


Groepsuitjes in de 12 provincies!

 • Drenthe
 • Flevoland
 • Friesland
 • Gelderland
 • Groningen
 • Limburg
 • Noord-Brabant
 • Noord-Holland
 • Overijssel
 • Utrecht
 • Zeeland
 • Zuid-Holland

Persoonlijke hulp of advies nodig?

Neem contact op met onze hulpbrigade.

Persoonlijke hulp of advies nodig?

Neem contact op met onze hulpbrigade.

Bedrijfsuitje
Den Haag

Bedrijfsuitjes in Den Haag

Ben jij op zoek naar een organisator van bedrijfsuitjes in Den Haag, dan ben je bij Wauw Activiteiten aan het juiste adres. Wij kunnen de organisatie van een geslaagd bedrijfsuitje voor al jouw collega’s verzorgen in Den Haag. Bovendien boek je bij ons een volledig assortiment, zo verzorgen wij niet alleen alle activiteiten van het uitje tot in de puntjes, maar regelen wij ook een geschikte locatie en een overheerlijke catering.

Veel verschillende bedrijfsuitjes in Den Haag

Bij Wauw Activiteiten kun je terecht voor een zeer grote verscheidenheid aan bedrijfsuitjes in Den Haag. Het maakt daarbij niet uit of je nu een in- of outdoor uitje wilt organiseren. Wij bieden namelijk diverse programma’s aan. Zo kunnen wij een spannende escape room voor jou en jouw collega’s organiseren, maar kun je bij ons bijvoorbeeld ook terecht als je met alle medewerkers wilt gaan branding raften. De mogelijkheden zijn letterlijk oneindig. Je kunt kiezen voor bedrijfsuitjes in Den Haag uit ons standaard assortiment, maar het bijvoorbeeld ook mogelijk om een uitje speciaal voor jullie bedrijf door ons te laten ontwikkelen met activiteiten die toegespitst zijn op jullie organisatie.

Maatwerk bedrijfsuitjes in Den Haag

Alle bedrijfsuitjes in Den Haag de wij organiseren betreffen maatwerk, geen bedrijf is immers hetzelfde. Zo houden wij rekening met het soort bedrijf waarvoor we een uitje organiseren, de bedrijfscultuur en de diversiteit van de medewerkers. Ook houden wij altijd rekening met verschillende leeftijden, zodat het uitje voor jong en oud leuk is. Bovendien zijn wij zeer flexibel in de activiteiten die wij kunnen organiseren voor jullie bedrijfsuitje in Den Haag. Wij bieden een groot aantal standaard activiteiten aan, maar het is bij ons ook mogelijk om een uniek programma samen te stellen. Zo kunnen we iedere gewenste activiteit opnemen in de programma’s van bedrijfsuitjes in Den Haag die wij organiseren. Daarbij is het bijvoorbeeld ook mogelijk om uitjes waarbij je opdrachten moet uitvoeren toe te spitsen op jullie bedrijf.

Specialist in groepsuitjes

Wauw Activiteiten is gespecialiseerd in de organisatie van groepsuitjes. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om grote of kleine groepen. Zo ontwikkelen wij zonder problemen een succesvol bedrijfsuitje in Den Haag voor 200 personen. Al onze medewerkers beschikken over een ruime ervaring in het organiseren van uitjes en weten hoe ze een programma moeten samenstellen voor een grote groep. Hierdoor zorgen wij ervoor dat niemand zich een minuut hoeft te vervelen en dat het programma zo is samengesteld dat alles makkelijk in goede banen verloopt. Maar niet alleen voor grote groepen kun je bij ons terecht, ook als je een bedrijfsuitje in Den Haag wilt organiseren voor 20 personen kunnen wij je verder helpen. Onze professionals kunnen in dit geval een programma samenstellen dat voor ieder wat wils biedt en waarover medewerkers nog lang zullen napraten.

Bedrijfsuitjes door het hele land

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor de organisatie van bedrijfsuitjes in Den Haag, wij organiseren namelijk uitjes door heel Nederland. Wij hebben door het hele land professionele partners zitten die activiteiten verzorgen, een perfecte locatie bieden en die de gehele catering van het bedrijfsuitje tot in de puntjes regelen. Het maakt dus niet uit of je het bedrijfsuitje wilt laten plaatsvinden in Eindhoven, Groningen of Scheveningen, bij Wauw Activiteiten kunnen we je altijd verder helpen. Daarbij is het bij ons ook mogelijk om het bedrijfsuitje te laten plaatsvinden op jullie eigen locatie. Daarmee haal je onze teamactiviteiten gewoon naar de bedrijfslocatie toe. Hierbij verzorgt Wauw Activiteiten de aankleding, alle benodigdheden voor de activiteit(en) en zelfs de catering kunnen we tot in de puntjes verzorgen. De locatie van jullie bedrijfsuitje is dus volledig aan jullie.

Bedrijfsuitjes in Den Haag met de Wauw factor

Ben jij op zoek naar een organisator van bedrijfsuitjes in Den Haag die uitjes organiseert met de Wauw factor? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons kun je terecht voor de organisatie van bijzondere, unieke en originele bedrijfsuitjes die nog lang bij zullen blijven bij je collega’s. Het maakt daarbij niet uit voor wat voor doelgroep we het uitje organiseren. Zo kun je bij ons terecht voor actieve programma’s waarin jullie bijvoorbeeld gaan powerkiten, branding raften of blokarten. Maar je kunt ook terecht voor uitdagende activiteiten zoals een escape room, programma met opdrachten of een heuse Expeditie Robinson. Daarbij kun je ook diverse activiteiten met elkaar combineren, zodat je een bedrijfsuitje in Den Haag hebt dat van alles wat biedt. Het is bij ons zelfs mogelijk om een activiteit voor jullie organisatie op maat te ontwikkelen.

Volledig verzorgde bedrijfsuitjes in Den Haag

Wanneer je bedrijfsuitjes in Den Haag door Wauw Activiteiten laat organiseren, ben je ervan verzekerd dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Wij bieden namelijk volledige arrangementen aan. Hierbij regelen wij de perfecte locatie, verzorgen wij alle activiteiten én zorgen we ervoor dat het ook wat betreft de catering aan niks ontbreekt. Onze medewerkers zijn zeer ervaren in het organiseren van bedrijfsuitjes waardoor ze aan alle details denken. Bij de bedrijfsuitjes in Den Haag die wij organiseren wordt dan ook aan alles gedacht. Zelfs met weersomstandigheden houden wij rekening bij het organiseren van outdoor bedrijfsuitjes in Den Haag. Zo zorgen wij ervoor dat regen geen roet in het eten zal gooien tijdens jullie uitje, wij hebben namelijk altijd alternatieve activiteiten achter de hand, zodat het bedrijfsuitje ondanks de regen alsnog een succes wordt.

Het belang van bedrijfsuitjes

Het regelmatig organiseren van bedrijfsuitjes is van groot belang. Dit omdat het een goede manier is om waardering te tonen aan medewerkers én dat het de gelegenheid bij uitstek is voor collega’s om elkaar op een andere manier te leren kennen. Samen een gezellig uitje beleven, versterkt daarnaast ook het teamgevoel. Zo zorg je er met een bedrijfsuitje voor dat medewerkers er weer fris tegenaan gaan en dat de sfeer op de werkvloer verbetert. Daarnaast kan een uitje een grote invloed hebben op de productiviteit van medewerkers. Maar dan is het natuurlijk wel zaak dat het uitje dat je organiseert geslaagd is. Besteed daarom de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit aan Wauw Activiteiten en weet zeker dat jouw collega’s een uitje beleven waar ze nog lang over zullen napraten.

Onze professionele werkwijze

Bij Wauw Activiteiten maken we gebruik van een unieke werkwijze wanneer we bedrijfsuitjes in Den Haag of op andere locaties in Nederland organiseren. Wij verdiepen ons namelijk altijd in onze klanten, waardoor we goed op de hoogte zijn van het soort bedrijf waarvoor we een uitje organiseren, de verschillende typen medewerkers die voor het bedrijf werkzaam zijn en de diverse leeftijden van de groep. Deze werkwijze maakt dat wij bedrijfsuitjes in Den Haag ontwikkelen die naadloos aansluiten op de bedrijven en de medewerkers waarvoor we het organiseren. Zo stellen wij programma’s samen die voor ieder wat wils bieden en die leuk zijn voor jong en oud. Bij Wauw Activiteiten ben je dus altijd verzekerd van maatwerk wanneer het gaat om de organisatie van bedrijfsuitjes in Den Haag.

Bijzondere activiteiten

Wanneer jij op zoek bent naar een organisator van bedrijfsuitjes in Den Haag die een programma kan samenstellen en verzorgen dat is voorzien van unieke activiteiten, dan ben je op zoek naar Wauw Activiteiten. Wij zijn specialist in het organiseren van originele bedrijfsuitjes waarin je bijzondere activiteiten onderneemt. Van powerkiten tot aan blokarten, wij kunnen het allemaal organiseren. Wij gaan graag met jullie om tafel om te brainstormen over alle mogelijkheden voor de organisatie van het uitje voor jullie medewerkers.

Teambuildingsuitje

Wil jij ervoor zorgen dat de effectiviteit van een team omhoog gaat, dan is een bedrijfsuitje in Den Haag georganiseerd door Wauw Activiteiten precies waar jij naar op zoek bent. Wij kunnen namelijk uitjes organiseren die volledig gericht zijn op teambuilding. Zo kunnen we bijvoorbeeld collega’s onderling uitdagende opdrachten laten doen, een Expeditie Robinson spel ontwikkelen of een leuke teamquiz in elkaar zetten. Het is maar net waar jouw specifieke behoefte ligt voor jullie bedrijfsuitje in Den Haag. Tijdens een uitje dat gericht is op teambuilding, leren collega’s op een leuke manier andere kwaliteiten van elkaar kennen. Daarnaast is de gezelligheid die er tijdens bedrijfsuitjes met elkaar onderling is, goed voor de onderlinge band. Wanneer jij dus wilt dat de prestaties van een team omhoog gaan en de samenwerking verbetert, dan is het organiseren van een teambuilding bedrijfsuitje een aanrader.

Meer informatie over onze bedrijfsuitjes in Den Haag

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar de bedrijfsuitjes in Den Haag van Wauw Activiteiten? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze professionele medewerkers vertellen jou graag meer over alle mogelijkheden. Daarbij kunnen we je direct inzicht geven in wat we kunnen betekenen in de organisatie van jullie bedrijfsuitje. Wanneer gewenst is het ook mogelijk om direct een afspraak met ons in te plannen, zodat we met jou om tafel kunnen over de organisatie van het perfecte uitje voor jullie medewerkers. Wacht dus niet langer en zorg voor een onvergetelijk bedrijfsuitje van Wauw Activiteiten.

Vanaf € 20,00 per person

10 tot 100 personen

1 a 2 uur

Themafeest, Workshop

IJssculpturen

Bent u op zoek naar een creatief uitje op het ijs? Dan is de workshop ijs sculpturen...

bekijk uitje

Vanaf € 10,00 per person

1 tot 50 personen

1 a 2 uur

Overig, Actief of sportief

Taiji-Qigong

Op zoek naar een relax uitje voor de familie of met vrienden? Kies dan voor Taiji-Qigong.

bekijk uitje

Vanaf € 35,00 per person

1 tot 12 personen

1 uur

Op het water

Powerboat

Ben je op zoek naar een wild en avontuurlijk uitje op het water? Dan is powerboat varen...

bekijk uitje

Vanaf € 25,00 per person

6 tot 50 personen

1 a 2 uur

Op het water

Branding raften

Op zoek naar een extreem uitje op het water? Dan is de sportieve activiteit branding raften echt...

bekijk uitje

Vanaf € 17,50 per person

10 tot 1000 personen

1 a 2 uur

Workshop

Graffiti workshop

Zin in een creatief uitje? Boek dan nu de workshop graffiti spuiten voor een origineel uitje.

bekijk uitje

Vanaf € 20,00 per person

10 tot 100 personen

2 a 2,5 uur

Quiz, puzzel en spel

Pubquiz

Zin in een dagje waar teamwork, kennis en gezelligheid centraal staat? Test jullie kennis en boek deze...

bekijk uitje

Filter