Klanten score 9.5 Trustpilot uit 2434 reviews

Vrijgezellenfeest mannen

Filter


Klanten score

9.5

uit 2434 reviews


Bedrijfsuitjes in populaire steden en omgeving!


Groepsuitjes in de 12 provincies!

 • Drenthe
 • Flevoland
 • Friesland
 • Gelderland
 • Groningen
 • Limburg
 • Noord-Brabant
 • Noord-Holland
 • Overijssel
 • Utrecht
 • Zeeland
 • Zuid-Holland

Persoonlijke hulp of advies nodig?

Neem contact op met onze hulpbrigade.

Persoonlijke hulp of advies nodig?

Neem contact op met onze hulpbrigade.

Vrijgezellenfeest
Vrijgezellenfeest voor mannen

Organiseer jij een vrijgezellenfeest voor mannen? Dan wil je natuurlijk dat deze vol zit met unieke, uitdagende en gezellige activiteiten die bij jullie passen. Bij Wauw Activiteiten ben je dan op de juiste plek beland. Wij bieden namelijk een compleet aanbod van de meest uiteenlopende activiteiten die een gegarandeerd succes zullen zijn op jullie vrijgezellenfeest voor mannen. Van sportieve activiteiten tot aan programma’s waarvoor jullie je hersens aan het werk moeten zetten, bij ons vind je het allemaal.

 

All-in vrijgezellenfeest voor mannen

Bij Wauw Activiteiten kun je terecht voor de volledige organisatie van jullie vrijgezellenfeest voor mannen. Want naast dat wij een groot en gevarieerd aanbod bieden van de meest uiteenlopende en unieke activiteiten, kun je bij ons ook terecht voor alle andere zaken die geregeld moeten worden voor jullie uitje. Zo hebben wij een groot netwerk van event locaties door heel Nederland, waardoor jullie de perfecte locatie voor jullie vrijgezellenfeest gewoon via ons kunt boeken. Daarnaast kun je ook de volledige verzorging van de catering aan ons uitbesteden. Bij ons boek je dus een all-in vrijgezellenfeest voor mannen waarbij aan alles is gedacht en dat tot in de puntjes is verzorgd.

 

Gespecialiseerd in groepsuitjes

Al onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring in het organiseren van groepsuitjes. Hierdoor weten zij precies waar ze allemaal aan moeten denken bij het organiseren van een vrijgezellenfeest voor mannen. Dit begint natuurlijk bij de invulling van het programma van jullie uitje. Wij kunnen jou optimaal adviseren wanneer het gaat om het kiezen van de juiste activiteiten en bij het samenstellen van een programma dat bij iedereen in de smaak zal vallen. Daarnaast kunnen we je helpen om een geschikte locatie voor jullie vrijgezellenfeest voor mannen te selecteren. And last but not least, kun je ook vertrouwen op onze expertise wanneer het gaat om de verzorging van de catering. Wij helpen jou dus om jullie vrijgezellenfeest van A tot Z te organiseren, zodat je er zeker van bent dat het jullie tijdens jullie uitje aan niks ontbreekt.

 

Indoor programma

Willen jullie graag dat het volledige programma van het vrijgezellenfeest voor mannen dat jullie organiseren binnen plaatsvindt. Dat kan. Bij Wauw Activiteiten bieden we namelijk een grote verscheidenheid aan binnen programma’s. Zo weet je zeker dat jullie uitje altijd door kan gaan zoals jullie dat gepland hebben, zonder dat weersomstandigheden zoals regen en storm roet in het eten kunnen gooien. Daarnaast hoef je ook niet bang te zijn voor de kou, aangezien jullie vrijgezellenfeest voor mannen lekker warm overdekt plaatsvindt. Wauw Activiteiten is dus de juiste partij wanneer jullie op zoek zijn naar een origineel indoor programma dat voor veel vermaak zal zorgen.

 

Outdoor activiteiten

Zijn jullie echte buitenmensen en zijn jullie op zoek naar activiteiten voor jullie vrijgezellenfeest voor mannen die jullie heerlijk in de buitenlucht kunnen doen? Dan kan Wauw Activiteiten jullie natuurlijk ook verder helpen. Wij bieden een grote diversiteit aan unieke, uitdagende en leuke buitenactiviteiten die perfect geschikt zijn voor het programma van jullie uitje. Bekijk daarom het aanbod op onze website en vind de perfecte dag invulling voor jullie vrijgezellenfeest voor mannen dat voor ieder wat wils biedt.

 

Unieke programma invulling

Wanneer je een vrijgezellenfeest voor mannen organiseert, wil je natuurlijk van de gebaande paden treden. Je wilt een uniek programma samenstellen met originele activiteiten. Bij Wauw Activiteiten ben je dan aan het juiste adres. Bij ons vind je leuke, uitdagende en met name gezellige programma’s die gegarandeerd een succes zullen zijn tijdens jullie vrijgezellenfeest voor mannen. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om de uitdaging aan te gaan door te gaan branding raften, of tegen elkaar te gaan racen in onze blokart activiteit. Dit zijn slechts twee voorbeelden van de vele unieke mogelijkheden die wij bieden, we hebben er namelijk teveel om allemaal op te noemen. Het is dus duidelijk dat je voor een originele invulling van het programma van jullie vrijgezellenfeest voor mannen bij Wauw Activiteiten moet zijn.

 

Team activiteiten

Wil je tijdens het vrijgezellenfeest voor mannen dat jij organiseert tijdens de activiteiten steeds in teams tegen elkaar strijden? Dat kan. Wauw Activiteiten biedt een gevarieerd aanbod aan programma’s waarin je het tegen elkaar op kunt nemen, zodat er een gezellige competitie ontstaat. Zo kunnen jullie jezelf in teams op delen en zien wie er als eerste weet te ontsnappen in een zenuwslopende escape game, of neem het tegen elkaar op door het doen van uitdagende opdrachten. Afhankelijk van jullie voorkeuren, vinden jullie bij Wauw Activiteiten dus ongetwijfeld de perfecte invulling voor jullie vrijgezellenfeest voor mannen.

 

Sportief programma

Is de vrijgezel waarvoor jullie een vrijgezellenfeest voor mannen organiseren erg sportief? Dan is het een goed idee om een sportief programma samen te stellen om ervoor te zorgen dat de vrijgezel een topdag heeft. Natuurlijk kunnen jullie bij Wauw Activiteiten het sportieve programma samenstellen waar jullie naar op zoek zijn. Van outdoor lasergamen tot aan powerkiten, je vindt het allemaal in ons aanbod. Kijk dus eens rustig verder op onze website voor een volledig overzicht van onze activiteiten en stel het sportieve programma samen dat perfect is voor jullie uitje.

 

Vrijgezellenfeest op iedere gewenste locatie

Naast dat je bij Wauw Activiteiten terecht kunt voor een grote verscheidenheid aan activiteiten die jullie kunnen doen tijdens jullie vrijgezellenfeest voor mannen, kunnen wij veel van onze activiteiten op nagenoeg iedere locatie in Nederland voor jullie organiseren. Het maakt dus niet uit of je een vrijgezellenfeest voor mannen wilt organiseren in Rotterdam, Amsterdam of Den Haag, bij ons kun je altijd terecht. Dit kunnen wij doen doordat we beschikken over een landelijk partnernetwerk van eventlocaties. Hierdoor kunnen je bij ons dus een vrijgezellenfeest organiseren op een praktische locatie voor iedereen.

 
Volledig verzorgde catering

Tijdens een goed vrijgezellenfeest voor mannen, moet het eten en drinken van de dag natuurlijk perfect verzorgd zijn. Zo wil je dat iedereen op tijd voorzien wordt van snacks en natuurlijk een heerlijk drankje. Daarnaast zullen activiteiten van de dag ervoor zorgen dat jullie in de avond honger hebben, dus ook het diner moet goed geregeld zijn. Gelukkig kun je de gehele catering uitbesteden aan Wauw Activiteiten. Wij zorgen ervoor dat er tijdens jullie vrijgezellenfeest voor mannen voldoende te eten en te drinken is. Natuurlijk regelen we alles volledig naar jullie wens. Dus of jullie nu bitterballen of kaasstengels willen als snack, het maakt niet uit, de catering wordt zo verzorgd zodat het precies is zoals jullie het willen hebben.

 

Vrijgezellenfeest voor mannen op maat

Wil je een echt bijzonder vrijgezellenfeest voor mannen organiseren? Dan kun je bij Wauw Activiteiten ook terecht voor de ontwikkeling van een vrijgezellenfeest op maat. Zo kunnen we een uniek programma voor jullie samenstellen en is het zelfs mogelijk om bestaande activiteiten aan te passen zodat deze volledig op jullie gericht zijn. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om een leuke spel quiz door ons te laten ontwikkelen met vragen die op jullie groep gericht zijn? Of uitdagende opdrachten uit te voeren die specifiek voor jullie zijn gemaakt. Je hoort het al, Wauw Activiteiten is de partij waarbij jij een vrijgezellenfeest voor mannen kunt organiseren die onvergetelijk wordt.

 

Uitjes voor een scherpe prijs

Wauw Activiteiten is de professionele partij die ervoor zorgt dat jullie vrijgezellenfeest voor mannen onvergetelijk wordt. Ons gevarieerde aanbod aan activiteiten, gecombineerd met onze arrangementen waardoor je in een klap helemaal klaar bent met de organisatie van een vrijgezellenfeest voor mannen biedt vele voordelen. Maar dit is nog niet alles. Wij bieden namelijk ook zeer concurrerende prijzen. Dit kunnen wij doordat we bij alle externe partijen waarmee we samenwerken interessante kortingen kunnen bedingen. Kortingen die jullie meteen terug zien in de offerte. Daarom ben je bij Wauw Activiteiten niet alleen verzekerd van de organisatie van een vrijgezellenfeest dat een gegarandeerd succes wordt, maar ook nog eens van de beste deal.

 

Vrijgezellenfeest op een eigen locatie

Bij Wauw Activiteiten zetten we alles op alles om jullie vrijgezellenfeest voor mannen exact zo te organiseren zoals jullie dat willen. Dit betekent bijvoorbeeld ook dat het bij ons mogelijk is om onze activiteiten te laten verzorgen op een eigen locatie. In dit geval brengen we alles voor een geslaagd vrijgezellenfeest gewoon naar jullie toe. Hierbij verzorgen we de aankleding van de locatie, regelen we alle materialen voor de activiteiten, is er professionele spelbegeleiding én kunnen we natuurlijk ook een overheerlijke catering verzorgen. Buiten dat het handig kan zijn om een vrijgezellenfeest voor mannen op een eigen locatie te verzorgen, scheelt dit natuurlijk ook in de kosten. Je kunt hiermee dus twee vliegen in één klap slaan.

 

Slecht weer programma

Wanneer je bij Wauw Activiteiten een programma boekt waar buitenactiviteiten in voorkomen, dan ben je natuurlijk afhankelijk van de weersomstandigheden. Storm en regen kunnen in dit geval roet in het eten gooien, waardoor een bepaalde activiteiten niet door kan gaan. Daarom biedt Wauw Activiteiten de mogelijkheid om een slecht weer programma als plan B klaar te hebben staan. Wanneer het weer jullie geplande activiteit dan niet toelaat, staat er een alternatief programma voor jullie klaar met binnenactiviteiten. Zo zorgen wij ervoor dat jullie vrijgezellenfeest voor mannen altijd door kan gaan en dat het Nederlandse weer jullie uitje niet kan verstoren.

 

Professionele organisatie

Doordat alle medewerkers van Wauw Activiteiten over jarenlang ervaring beschikken in het organiseren van groepsuitjes, weten zij exact waar ze allemaal aan moeten denken bij het organiseren van een vrijgezellenfeest voor mannen. Zo regelen we alles perfect met de locatie, zorgen we voor professionele spelbegeleiders die heldere uitleg kunnen geven bij alle activiteiten en weet je bij ons zeker dat al het eten en drinken perfect verzorgd is. Wij zorgen er dus voor dat de dag van A tot Z geregeld is en dat alles op rolletjes loopt. Tijdens het vrijgezellenfeest voor mannen dat jij organiseert, kun jij dus lekker achteroverleunen en genieten van een topdag.

 

Alles bij één partij geregeld

Omdat je bij Wauw Activiteiten terecht kunt voor de volledige organisatie van jullie vrijgezellenfeest voor mannen, is alles heel duidelijk en overzichtelijk. Je hebt namelijk één aanspreekpunt en één partij die alles voor je regelt. Dit betekent ook dat je van ons één totaalofferte ontvangt voor de volledige organisatie van jullie vrijgezellenfeest voor mannen. Hierdoor weten jullie meteen waar je aan toe bent en is de prijs per persoon direct duidelijk. Het is dus duidelijk dat Wauw Activiteiten in alle opzichten de beste partij is om een vrijgezellenfeest te boeken.

 

Offerte voor een vrijgezellenfeest voor mannen

Willen jullie graag een onvergetelijk vrijgezellenfeest voor mannen organiseren en er zeker van zijn dat alles tot in de detail geregeld is? Laat dan de volledige organisatie van jullie uitje over aan Wauw Activiteiten. Wij zorgen ervoor dat jullie dag plaatsvindt op een toplocatie, het programma exact aansluit op jullie wensen en dat niemand iets tekort komt wanneer het gaat om de catering. Neem dus vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Onze professionele medewerkers kunnen jullie direct meer vertellen over de verschillende mogelijkheden voor jullie vrijgezellenfeest voor mannen. Ook kun je direct een offerte op maat aanvragen. Zo hebben jullie meteen overzichtelijk en inzichtelijk hoe jullie vrijgezellenfeest ingericht zal worden en duidelijkheid over de scherpe prijs waarvoor wij jullie een totaal arrangement kunnen aanbieden. Wacht dus niet langer en zorg ervoor dat jullie vrijgezellenfeest een groot succes wordt.

Vanaf € 20,00 per person

10 tot 100 personen

1 a 2 uur

Themafeest, Workshop

IJssculpturen

Bent u op zoek naar een creatief uitje op het ijs? Dan is de workshop ijs sculpturen...

bekijk uitje

Vanaf € 22,50 per person

10 tot 100 personen

1 a 2 uur

Quiz, puzzel en spel, Actief of sportief

Après ski games

De Après Ski Winterspelen is het ideale winterse uitje! Dit unieke uitje staat in het teken van...

bekijk uitje

Vanaf € 20,00 per person

5 tot 50 personen

1 a 2 uur

Film, CD's en foto

Samen zingen

Het muzikale uitje voor jou en je vrienden.

bekijk uitje

Vanaf € 30,00 per person

8 tot 50 personen

1 a 2 uur

Workshop

Theater workshop

Het leukste bedrijfsuitje! Geen ervaring nodig!

bekijk uitje

Vanaf € 10,00 per person

10 tot 50 personen

1 a 2 uur

Film, CD's en foto, Themafeest

Disco dans

Het actieve uitje voor de dansers onder ons.

bekijk uitje

Vanaf € 10,00 per person

1 tot 50 personen

1 a 2 uur

Overig, Actief of sportief

Taiji-Qigong

Op zoek naar een relax uitje voor de familie of met vrienden? Kies dan voor Taiji-Qigong.

bekijk uitje

Filter