Klanten score 9.5 Trustpilot uit 2434 reviews

Vrijgezellenfeest vrouwen

Filter


Klanten score

9.5

uit 2434 reviews


Bedrijfsuitjes in populaire steden en omgeving!


Groepsuitjes in de 12 provincies!

 • Drenthe
 • Flevoland
 • Friesland
 • Gelderland
 • Groningen
 • Limburg
 • Noord-Brabant
 • Noord-Holland
 • Overijssel
 • Utrecht
 • Zeeland
 • Zuid-Holland

Persoonlijke hulp of advies nodig?

Neem contact op met onze hulpbrigade.

Persoonlijke hulp of advies nodig?

Neem contact op met onze hulpbrigade.

Vrijgezellenfeest voor vrouwen

Wil jij een origineel, leuk en vooral een heel gezellig vrijgezellenfeest voor vrouwen organiseren? Dan ben je bij Wauw Activiteiten aan het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het organiseren van groepsuitjes. Daarbij bieden wij jou de mogelijkheid om de volledige organisatie van jullie vrijgezellenfeest voor vrouwen aan ons uit te besteden, van het regelen van de locatie en catering tot aan de invulling van een uniek programma. Bij ons heb jij zelf dus nergens meer omkijken naar.

 

Vrijgezellenfeest voor een grote groep vrouwen

Alle medewerkers van Wauw Activiteiten beschikken over jarenlange ervaring in het organiseren van groepsuitjes. Hierdoor weten zij exact hoe ze een vrijgezellenfeest voor een grote groep vrouwen zo moeten organiseren zodat alles tijdens de dag zelf perfect verloopt. Bovendien houden onze professionals altijd rekening met de diversiteit in een groep, zo zijn zij in staat om een programma te ontwikkelen voor jullie vrijgezellenfeest dat voor ieder wat wils biedt. Wanneer er bijvoorbeeld verschillende leeftijdscatergorieen zijn binnen jullie groep, dan kunnen onze medewerkers een programma samenstellen dat voor jong en oud vertier biedt. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jullie vrijgezellenfeest niet alleen perfect past bij de vrijgezel, maar ook voor alle aanwezigen een bijzondere ervaring is.

 

Volledig verzorgde organisatie

Bij Wauw Activiteiten kun je terecht voor de volledige organisatie van jullie vrijgezellenfeest voor vrouwen. Bij ons vind je dus niet alleen een groot aanbod van de meest uiteenlopende activiteiten die jullie kunnen doen tijdens jullie uitje, wij bieden veel meer. Zo kunnen wij een perfecte eventlocatie voor jullie verzorgen en kun je ook de volledige catering van de dag aan ons uitbesteden. Wanneer gewenst kunnen wij dus de volledige organisatie van jullie vrijgezellenfeest voor vrouwen van A tot Z verzorgen. Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van groepsuitjes, ben je er dan bovendien van verzekerd dat alles tot in de puntjes is geregeld. Zo hoef jij jezelf als organisator van de dag nergens zorgen over te maken en kun je samen met iedereen op de dag zelf genieten van een geslaagd vrijgezellenfeest.

 

Originele activiteiten

Wanneer je een vrijgezellenfeest voor vrouwen organiseert, wil je natuurlijk dat het programma van de dag gevuld is met originele activiteiten. Daarom biedt Wauw Activiteiten een ruim aanbod aan programmamogelijkheden die jullie dag tot een unieke belevenis maken. Daarnaast bieden we ook een grote variatie in het soort activiteiten dat we aanbieden. Dus of je nu een sportieve invulling voor het programma zoekt of juist mentale uitdagingen zoekt voor jullie uitje, wij bieden het allemaal. Daarbij kun je natuurlijk eindeloze combinaties maken met de verschillende activiteiten die wij aanbieden. Zo kun je ervoor zorgen dat het vrijgezellenfeest voor vrouwen dat jij organiseert van alles wat biedt. Kortom, Wauw Activiteiten biedt jou alle ingrediënten voor de organisatie van een uitje waarover iedereen nog lang zal napraten.

 

Strijden in teams

Lijk het je leuk om tijdens jullie vrijgezellenfeest voor vrouwen te strijden in teams? Dan biedt Wauw Activiteiten de juiste activiteiten voor het programma van jullie uitje. Wij bieden namelijk verschillende programma’s waarin je het in teams tegen elkaar op kunt nemen. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om uitdagende opdrachten te doen en zo te bepalen welk team het beste is? Ook kunnen jullie je laten opsluiten in een zenuwslopende escape room en de strijd aangaan om als eerste uit de kamer te ontsnappen. Dit is natuurlijk slechts een greep uit de vele activiteiten die je vindt in ons aanbod. We bieden simpelweg te veel om allemaal op te noemen. Kijk dus eens rustig naar ons activiteitenoverzicht en kies zo de programma’s die perfect passen bij jullie vrijgezellenfeest voor vrouwen.

 
Je hersens laten kraken

Ook wanneer je een mentaal uitdagend programma wilt samenstellen voor het vrijgezellenfeest voor vrouwen dat jij organiseert, ben je bij Wauw Activiteiten op de juiste plek. Wij hebben diverse unieke activiteiten waarbij jullie de hersens moeten laten kraken. Van programma’s waarbij je verschillende breinbrekende opdrachten moet doen, tot aan een spel quiz waarbij logica vereist is, Wauw Activiteiten biedt het allemaal. Dus als de vrijgezel waarvoor jij een vrijgezellenfeest voor vrouwen organiseert een echte betweter is, dan biedt ons activiteitenaanbod alle mogelijkheden om een programma samen te stellen wat precies bij haar past.

 

Sportief programma

Voor de sportievelingen biedt Wauw Activiteiten natuurlijk ook de nodige programma’s. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om het avontuur aan te gaan door met z’n allen te gaan branding raften op het vrijgezellenfeest voor vrouwen dat jij organiseert? Ook kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om met z’n allen te gaan powerkiten of met windsnelheid te gaan blokarten. Het maakt dus niet uit naar wat voor sportieve activiteit je op zoek bent, bij Wauw Activiteiten vind je ongetwijfeld een perfecte invulling van het programma voor het vrijgezellenfeest voor vrouwen dat jij organiseert. Bekijk daarom ons volledige aanbod op onze website en lees meer over de sportieve programma’s van Wauw Activiteiten.

 

Indoor activiteiten

Houd je jullie vrijgezellenfeest voor vrouwen liever overdekt? Geen punt. Wauw Activiteiten biedt namelijk tal van buitenactiviteiten die jullie uitje compleet maken. Zo zorg je ervoor dat je zeker weet dat jullie er warm, droog en behaaglijk bijzitten tijdens jullie vrijgezellenfeest en hoeven jullie je geen zorgen te maken over weersomstandigheden. Daarbij bieden onze indoor activiteiten minstens zoveel plezier en gezelligheid als onze outdoor programma’s. Dus wanneer je jullie vrijgezellenfeest voor vrouwen volledig binnen wilt organiseren, zal dat de pret zeker niet drukken.

 

Outdoor vrijgezellenfeest voor vrouwen

Wil je liever dat jullie vrijgezellenfeest voor vrouwen in de buitenlucht plaatsvindt, dan zullen de programma’s van Wauw Activiteiten jullie zeker niet teleurstellen. Van uitdagende GPS tocht, tot de strijd aangaan met elkaar in een spannende lasergame, we bieden het allemaal. Je kunt er daarbij ook voor kiezen om activiteiten op het strand of in de zee te doen of juist te kiezen voor een bosrijke omgeving voor jullie uitje. Het is maar net wat het beste bij de vrijgezel van de dag past. Hoe dan ook, bij Wauw Activiteiten stel je het ultieme outdoor programma samen voor jullie vrijgezellenfeest voor vrouwen.

 

Eindeloze programma mogelijkheden

Wanneer je een programma samenstelt met de mogelijkheden van Wauw Activiteiten kun je precies die invulling geven aan jullie vrijgezellenfeest voor vrouwen zoals jullie dat willen. Dus of je nu liever activiteiten in het programma opneemt waarin je strijdt in teams, waarbij jullie je hersenen goed moeten gebruiken of op een sportief niveau de uitdaging aangaan, bij ons vind je het allemaal. Bovendien kun je natuurlijk eindeloze combinaties maken met verschillende activiteiten, zodat je een programma creëert dat van alles wat biedt en daarmee voor voldoende variatie zorgt. 

 

De perfecte locatie

Bij Wauw Activiteiten kun je ook terecht voor de perfecte locatie voor jullie vrijgezellenfeest voor vrouwen. Wij hebben namelijk een netwerk van eventlocaties die zich door heel Nederland bevinden, hierdoor kunnen jullie op iedere gewenste locatie jullie vrijgezellenfeest plaats laten vinden. De locatie boek je overigens gewoon via ons, zodat jij je niet bezig hoeft te houden met alle details. Wij zorgen ervoor dat de locatie een geschikte ruimte ter beschikking stelt, dat zij op de hoogte zijn van alle activiteiten die jullie gaan doen en dat ze jullie natuurlijk hartelijk ontvangen. Wauw Activiteiten zorgt er dus voor dat jullie vrijgezellenfeest voor vrouwen plaatsvindt op de perfecte locatie.

 

Eten en drinken volledig verzorgd

Wanneer jullie tijdens jullie vrijgezellenfeest voor vrouwen de hele dag druk in de weer zijn, dan is het belangrijk dat het eten en drinken van de dag goed geregeld is. Daarom is het bij Wauw Activiteiten ook mogelijk om de volledige catering door ons te laten verzorgen. In sommige gevallen kunnen we dit door de locatie zelf laten doen, maar in het geval dat dit niet door de locatie kan worden gedaan, kunnen wij ook een externe partner inschakelen die voor jullie alle snacks, maaltijden en drankjes verzorgd die jullie wensen te hebben tijdens jullie uitje. Daarbij is het natuurlijk mogelijk om eventuele dieetwensen aan ons door te geven, zodat je zeker weet dat iedereen tijdens jullie vrijgezellenfeest voor vrouwen kan genieten van al het eten en drinken.

 

Op maat gemaakt vrijgezellenfeest

Bij Wauw Activiteiten organiseren wij een vrijgezellenfeest voor vrouwen precies zoals jij dat wilt. Dit betekent dat bij ons werkelijk waar alles mogelijk is. Zo kun je door ons zelfs een programma voor jullie op maat laten maken. Wanneer je hiervoor kiest behoort het zelfs tot de mogelijkheden om een bestaand programma om te vormen en specifiek te richten op de vrijgezel van de dag of op jullie als vriendinnen onder elkaar. Zo kunnen we bijvoorbeeld unieke opdrachten voor jullie ontwikkelen of een spel quiz maken met vragen die speciaal zijn gemaakt voor jullie vrijgezellenfeest voor vrouwen. Zo zorgen wij ervoor dat jullie bij ons een uitje boeken dat uniek en gezellig is en dat jullie nog heel erg lang zal bijblijven.

 

Heldere totaalofferte voor jullie vrijgezellenfeest

Wanneer je een vrijgezellenfeest voor vrouwen aan het organiseren bent, is het natuurlijk erg belangrijk om het budget goed in het oog te houden. Je wilt immers achteraf niet voor onverwachte kosten komen te staan. Daarom biedt het boeken van een arrangement bij Wauw Activiteiten veel voordeel. Bij ons boek je namelijk alles voor jullie vrijgezellenfeest, waardoor onze factuur een totaalfactuur betreft. Hierdoor is direct duidelijk wat jullie vrijgezellenfeest voor vrouwen in het totaal gaat kosten en kun je iedereen meteen op de hoogte stellen van wat de bijdrage voor het vrijgezellenfeest is. Dat is natuurlijk wel zo helder voor iedereen.

 

Vrijgezellenfeest voor vrouwen op een eigen locatie

Wanneer jullie een eigen locatie hebben waar jullie graag jullie vrijgezellenfeest voor vrouwen willen organiseren, kun je natuurlijk ook bij Wauw Activiteiten terecht. In dit geval brengen wij het volledige uitje namelijk gewoon naar jullie toe. Zo kunnen wij de aankleding van jullie locatie verzorgen, nemen wij alle benodigde materialen mee voor de activiteiten, zorgen we voor professionele spelbegeleiding en kunnen we wanneer gewenst ook de volledige catering verzorgen. Bij Wauw Activiteiten vind je dus alle flexibiliteit om jullie vrijgezellenfeest voor vrouwen precies zo te organiseren zoals jullie dat willen.

 

Concurrerende arrangement prijzen

Wij organiseren voor jullie niet alleen een vrijgezellenfeest voor vrouwen dat tot in de puntjes is geregeld, maar wij doen dit ook nog eens voor een zeer scherpe prijs. Wij hebben namelijk samenwerkingsverbanden met eventlocaties, activiteitenbegeleiders en cateraars door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij aantrekkelijke kortingen bedingen die we uiteraard verwerken in onze offerte. Zo zorgen wij bij Wauw Activiteiten ervoor dat je niet alleen versteld staat van het vrijgezellenfeest voor vrouwen dat wij organiseren, maar dat je ook nog eens onder de indruk bent van de concurrerende arrangement prijs waarvoor wij dit kunnen realiseren.

 

Alternatief programma

Wanneer je jullie vrijgezellenfeest voor vrouwen boekt bij Wauw Activiteiten, kun je ervan op aan dat we aan alles hebben gedacht. Zo is alles op de locatie perfect verzorgd, zijn alle activiteiten super leuk, zijn er enthousiaste spelbegeleiders aanwezig en is er zelfs wat betreft het eten en drinken aan alles gedacht. Maar dat is nog niet alles. Wij houden bijvoorbeeld ook rekening met het weer, wanneer jullie voor een (gedeeltelijk) buitenprogramma hebben gekozen. Wanneer het dan op de dag van jullie vrijgezellenfeest voor vrouwen regent of stormt, waardoor bepaalde activiteiten niet door kunnen gaan, hebben wij een alternatief binnenprogramma voor jullie klaarstaan. Zo zorgen wij ervoor dat weersomstandigen geen roet in het eten kunnen gooien en dat jullie vrijgezellenfeest voor vrouwen hoe dan ook een groot succes zal zijn.

 

Professionele organisatie

Alle medewerkers van Wauw Activiteiten zijn gepassioneerd en ervaren in het organiseren van groepsuitjes. Daarom kun je er bij ons op rekenen dat wij er altijd voor zorgen dat jullie vrijgezellenfeest voor vrouwen tot in de detail is geregeld. Wij zorgen ervoor dat alles gedurende de dag op rolletjes loopt. Zo kun jij als organisator van het vrijgezellenfeest voor vrouwen dus achteroverleunen, terwijl wij alles voor je regelen. En tijdens de dag van het uitje hoef jij je ook geen zorgen te maken. Wij nemen alles uit handen, zodat jij samen met de vrijgezel en je vriendinnen kunt genieten van een dag om nooit meer te vergeten.

 

Een vrijgezellenfeest voor vrouwen van Wauw Activiteiten

Zorg ervoor dat het vrijgezellenfeest voor vrouwen dat jij organiseert er eentje wordt om nooit meer te vergeten. Laat de organisatie van de dag daarom volledig over aan Wauw Activiteiten en weet zeker dat je nergens omkijken naar hebt. Neem dus vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Onze vriendelijke medewerkers informeren je graag over de vele mogelijkheden die wij bieden. Wanneer gewenst kun je daarbij ook direct een offerte aanvragen, zodat je meteen inzicht hebt in wat Wauw Activiteiten kan betekenen voor jullie vrijgezellenfeest voor vrouwen.

 

Vanaf € 20,00 per person

10 tot 100 personen

1 a 2 uur

Themafeest, Workshop

IJssculpturen

Bent u op zoek naar een creatief uitje op het ijs? Dan is de workshop ijs sculpturen...

bekijk uitje

Vanaf € 22,50 per person

10 tot 100 personen

1 a 2 uur

Quiz, puzzel en spel, Actief of sportief

Après ski games

De Après Ski Winterspelen is het ideale winterse uitje! Dit unieke uitje staat in het teken van...

bekijk uitje

Vanaf € 20,00 per person

5 tot 50 personen

1 a 2 uur

Film, CD's en foto

Samen zingen

Het muzikale uitje voor jou en je vrienden.

bekijk uitje

Vanaf € 30,00 per person

8 tot 50 personen

1 a 2 uur

Workshop

Theater workshop

Het leukste bedrijfsuitje! Geen ervaring nodig!

bekijk uitje

Vanaf € 10,00 per person

10 tot 50 personen

1 a 2 uur

Film, CD's en foto, Themafeest

Disco dans

Het actieve uitje voor de dansers onder ons.

bekijk uitje

Vanaf € 10,00 per person

1 tot 50 personen

1 a 2 uur

Overig, Actief of sportief

Taiji-Qigong

Op zoek naar een relax uitje voor de familie of met vrienden? Kies dan voor Taiji-Qigong.

bekijk uitje

Filter