Klanten score 9.5 Trustpilot uit 2434 reviews

Vrijgezellenfeest in Rotterdam

Filter


Klanten score

9.5

uit 2434 reviews


Bedrijfsuitjes in populaire steden en omgeving!


Groepsuitjes in de 12 provincies!

 • Drenthe
 • Flevoland
 • Friesland
 • Gelderland
 • Groningen
 • Limburg
 • Noord-Brabant
 • Noord-Holland
 • Overijssel
 • Utrecht
 • Zeeland
 • Zuid-Holland

Persoonlijke hulp of advies nodig?

Neem contact op met onze hulpbrigade.

Persoonlijke hulp of advies nodig?

Neem contact op met onze hulpbrigade.

Vrijgezellenfeest in Rotterdam
Organiseer een uniek vrijgezellenfeest in Rotterdam

Ben jij bezig met de organisatie van een vrijgezellenfeest en wil je iets unieks organiseren? Dan ben je bij Wauw Activiteiten op de juiste website beland. In ons aanbod vind je namelijk een scala aan unieke activiteiten die je kunt verwerken in het programma van het uitje. Van blokarten tot aan branding raften en van powerkiten tot een escape room, bij ons vind je het allemaal. Voor de organisatie van een uniek vrijgezellenfeest in Rotterdam ga je dus naar Wauw Activiteiten.

 

Vrijgezellenfeest in Rotterdam voor een grote groep

Wanneer je een vrijgezellenfeest in Rotterdam organiseert voor een grote groep mensen, kan dit best lastig zijn. Hoe zorg je er immers voor dat niet alleen de vrijgezel, maar ook alle genodigden het naar hun zin hebben. Daarbij is het zonder ervaring in het organiseren van groepsuitjes een hele klus om een alles in goede banen te leiden wanneer het om een grote groep gaat. Laat daarom de volledige organisatie van het vrijgezellenfeest in Rotterdam dat jij organiseert over aan Wauw Activiteiten. Wij zijn specialist wanneer het gaat om het organiseren van groepsuitjes en weten door onze jarenlange ervaring exact hoe we ervoor moeten zorgen dat iedereen een vrijgezellenfeest ervaart om nooit meer te vergeten.

 

Outdoor vrijgezellenfeest in Rotterdam

Wil je tijdens het vrijgezellenfeest dat jij organiseert in Rotterdam graag leuke en uitdagende outdoor activiteiten ondernemen? Bekijk dan het gevarieerde aanbod van Wauw Activiteiten. Wij bieden een grote diversiteit aan unieke en gezellige uitjes die buiten zijn. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om in een Expeditie Robinson spel de uitdaging aan te gaan door het doen van unieke proeven? Of wil je liever helemaal opgaan in een spannend tuk tuk avontuur? Het maakt niet uit wat voor uitje je wilt organiseren, in ons aanbod vind je gegarandeerd de perfecte invulling voor het vrijgezellenfeest in Rotterdam dat jij organiseert.

 

Indoor programma’s

Ook wanneer je een programma wilt samenstellen voor jullie vrijgezellenfeest in Rotterdam vol met indoor activiteiten zit je bij Wauw Activiteiten goed. Bij ons vind je vele activiteiten die gewoon overdekt plaatsvinden, zo ben je dus niet afhankelijk van weersomstandigheden wanneer tijdens jullie groepsuitje. Bovendien zorgen onze indoor activiteiten voor net zoveel plezier en uitdaging als onze outdoor programma’s, dus kan het een goed idee zijn om het vrijgezellenfeest in Rotterdam volledig binnen te organiseren. Ook is het natuurlijk een mogelijk om een gecombineerd programma samen te stellen, waarbij een gedeelte van de dag overdekt plaatsvindt en een ander gedeelte lekker in de buitenlucht. Het maakt dus niet uit wat je wilt, bij Wauw Activiteiten stel je een programma samen dat volledig naar wens is.

 

Vrijgezellenfeest arrangementen

Wanneer je als organisator van een vrijgezellenfeest in Rotterdam het liefste achterover wilt leunen, terwijl een professionele partij de organisatie van het uitje volledig voor jou uit handen neemt, dan kun je ook bij Wauw Activiteiten terecht. Bij ons kun je namelijk volledige arrangementen boeken voor vrijgezellenfeesten. Dit betekent dat wij niet alleen een unieke en leuke invulling van het activiteitenprogramma verzorgen, maar dat wij ook de eventlocatie en al het eten en drinken tijdens het uitje perfect regelen. Zo neem je bij ons dus een totaalpakket af voor de organisatie van een vrijgezellenfeest in Rotterdam, waardoor wij alles voor jou uit handen nemen. Zo kun jij voorafgaand aan en tijdens het uitje zorgeloos genieten, terwijl wij de volledige organisatie verzorgen.

 

Groepsuitjes door heel Nederland

Bij Wauw Activiteiten kun je niet alleen terecht voor de organisatie van een vrijgezellenfeest in Rotterdam, wij organiseren namelijk groepsuitjes in heel Nederland. Het maakt dus niet uit of je een vrijgezellenfeest in Amsterdam, Den Haag of in Groningen wilt organiseren, Wauw Activiteiten kan het voor je verzorgen. Wij beschikken namelijk over een groot partnernetwerk van eventlocaties, waardoor wij in staat zijn om op iedere gewenste plaats in het land een vrijgezellenfeest te organiseren. Zelfs wanneer je zelf een locatie hebt voor het vrijgezellenfeest dat je organiseert, kunnen wij je verder helpen. Wij brengen in dit geval alle materialen voor de activiteiten gewoon naar de locatie toe, zorgen ervoor dat er event begeleiders aanwezig zijn en regelen wanneer gewenst ook de catering. Bij Wauw Activiteiten organiseren we dus een vrijgezellenfeest in Rotterdam hoe en waar jij dat wilt.

 

Overal aan gedacht

Wanneer je de organisatie van het vrijgezellenfeest in Rotterdam dat jij organiseert overlaat aan Wauw Activiteiten, kun je ervan op aan dat wij overal aan denken. Dit betekent dat we het uitje tot in de detail verzorgen. Tijdens de dag zelf is alles dus perfect georganiseerd, zodat de vrijgezel en alle genodigden optimaal kunnen genieten. Van de activiteiten tijdens de dag tot aan de eventlocatie en van de eventbegeleiding tot aan de catering. Bij ons ben je er van verzekerd dat jullie vrijgezellenfeest in Rotterdam op rolletjes loopt.

 

Alternatief programma

Zeker wanneer je kiest voor een outdoor programma voor een vrijgezellenfeest in Rotterdam, dan kunnen de weersomstandigheden in sommige gevallen roet in het eten gooien. Gelukkig heeft Wauw Activiteiten daar een oplossing voor. Wij hebben namelijk altijd een alternatief binnenprogramma achter de hand. Dus als het stormt of regenachtig weer is, dan bieden wij jullie de mogelijkheid om jullie uitje gewoon door te laten gaan alleen dan overdekt. Zo zorgen wij bij Wauw Activiteiten ervoor dat er niks in de weg kan staan van een geslaagd vrijgezellenfeest in Rotterdam.

 

Concurrerende prijzen

Het mag duidelijk zijn dat je voor de organisatie van een uniek, gezellig en leuk vrijgezellenfeest in Rotterdam naar Wauw Activiteiten gaat. Maar dat is nog niet alles wat wij bieden. Bij ons ontvang je namelijk ook veel voordeel op de totaalprijs. Dit kunnen wij doen doordat wij een landelijk netwerk hebben van samenwerkingspartners. Dit netwerk bestaat onder andere uit eventlocaties, activiteitenbegeleiders en cateraars. Door deze partnerships, zijn wij in staat om interessante kortingen te bedingen en dit merk je duidelijk terug in onze prijzen. Bij Wauw Activiteiten ben je dus niet alleen verzekerd van de organisatie van een vrijgezellenfeest in Rotterdam waar men nog lang over na zal praten, maar ook nog eens van een zeer goede prijs deal.

 

Alles bij één partij

Wanneer je de organisatie van jullie vrijgezellenfeest in Rotterdam uitbesteedt aan Wauw Activiteiten, wordt alles door één partij georganiseerd. Wij zijn dus jouw aanspreekpunt en zorgen ervoor dat alles volledig wordt verzorgd naar wens. Bijkomend voordeel is dus ook dat je bij ons één duidelijk offerte ontvangt voor de organisatie van het gehele groepsuitje. Zo heb je direct inzicht in alle kosten inclusief locatie, activiteitenprogramma, eventbegeleiding en de volledige catering. Wanneer je dus kies voor Wauw Activiteiten als de organisator van een vrijgezellenfeest in Rotterdam, dan kom je dus achteraf nooit voor onverwachte kosten te staan. Zo kun je direct aan alle genodigden een heldere totaalprijs geven voor hun deelname aan het uitje.

 

Vrijgezellenfeest voor mannen of voor vrouwen

Doordat Wauw Activiteiten een groot aanbod heeft aan activiteiten voor een vrijgezellenfeest in Rotterdam, maakt het dus niet uit of je het voor mannen of voor vrouwen organiseert. Wij bieden namelijk voor beide voldoende keuze. Zo bieden wij voor vrouwen veel mogelijkheden om te genieten van een gezellig en origineel uitje met activiteiten die gericht zijn op dames. Maar ook voor mannen bieden wij oneindig veel mogelijkheden, om de laatste dagen van de vrijgezel goed te vieren. Wauw Activiteiten is dus de juiste partij voor de organisatie van alle vrijgezellenfeesten in Rotterdam.

 

Neem contact met ons op

Wil jij een programma samenstellen voor het vrijgezellenfeest in Rotterdam dat jij organiseert dat bomvol zit met unieke en uitdagende activiteiten? Of ben je op zoek naar een professionele partij die de volledige organisatie van een vrijgezellenfeest in Rotterdam voor jou uit handen kan nemen en tot in de puntjes verzorgd? In beide gevallen ben je bij Wauw Activiteiten aan het juiste adres. Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Onze vriendelijke medewerkers vertellen je graag meer over de verschillende mogelijkheden voor de organisatie van jullie vrijgezellenfeest. Ook kunnen we je voorzien van adviezen en tips. Wanneer gewenst kun je natuurlijk ook meteen de organisatie van het uitje aan ons uit handen geven, zodat je nergens meer omkijken naar hebt en verzekerd bent van een perfecte organisatie van jullie vrijgezellenfeest in Rotterdam.

Vanaf € 20,00 per person

10 tot 100 personen

1 a 2 uur

Themafeest, Workshop

IJssculpturen

Bent u op zoek naar een creatief uitje op het ijs? Dan is de workshop ijs sculpturen...

bekijk uitje

Vanaf € 22,50 per person

10 tot 100 personen

1 a 2 uur

Quiz, puzzel en spel, Actief of sportief

Après ski games

De Après Ski Winterspelen is het ideale winterse uitje! Dit unieke uitje staat in het teken van...

bekijk uitje

Vanaf € 20,00 per person

5 tot 50 personen

1 a 2 uur

Film, CD's en foto

Samen zingen

Het muzikale uitje voor jou en je vrienden.

bekijk uitje

Vanaf € 30,00 per person

8 tot 50 personen

1 a 2 uur

Workshop

Theater workshop

Het leukste bedrijfsuitje! Geen ervaring nodig!

bekijk uitje

Vanaf € 10,00 per person

10 tot 50 personen

1 a 2 uur

Film, CD's en foto, Themafeest

Disco dans

Het actieve uitje voor de dansers onder ons.

bekijk uitje

Vanaf € 10,00 per person

1 tot 50 personen

1 a 2 uur

Overig, Actief of sportief

Taiji-Qigong

Op zoek naar een relax uitje voor de familie of met vrienden? Kies dan voor Taiji-Qigong.

bekijk uitje

Filter