Klanten score 9.5 Trustpilot uit 2434 reviews

Bedrijfsuitje in Rotterdam

Filter


Klanten score

9.5

uit 2434 reviews


Bedrijfsuitjes in populaire steden en omgeving!


Groepsuitjes in de 12 provincies!

 • Drenthe
 • Flevoland
 • Friesland
 • Gelderland
 • Groningen
 • Limburg
 • Noord-Brabant
 • Noord-Holland
 • Overijssel
 • Utrecht
 • Zeeland
 • Zuid-Holland

Persoonlijke hulp of advies nodig?

Neem contact op met onze hulpbrigade.

Persoonlijke hulp of advies nodig?

Neem contact op met onze hulpbrigade.

Bedrijfsuitje Rotterdam

Laat jullie bedrijfsuitje in Rotterdam verzorgen door Wauw Activiteiten. Wij zijn de organisator van unieke uitjes die impact maken. Daarbij komt dat je bij ons een volledig arrangement boekt. Dit betekent dat wij niet alleen de activiteiten voor het uitje tot in de puntjes verzorgen, maar dat wij ook een geschikte locatie regelen en dat je er van op aan kunt dat er een heerlijke catering is. Bij Wauw Activiteiten ben je dus verzekerd van de organisatie van een volledig verzorgd bedrijfsuitje in Rotterdam.

Een uniek bedrijfsuitje Rotterdam

Ben je voor het uitje voor jullie bedrijf op zoek naar een programma met bijzondere activiteiten, dan is Wauw Activiteiten de juiste partner. Wij bieden namelijk een zeer grote mogelijkheid aan van diverse unieke activiteiten voor jullie uitje. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om met alle medewerkers te gaan powerkiten of misschien is een tuk tuk avontuur een betere invulling van jullie bedrijfsuitje in Rotterdam? Het maakt niet uit wat voor soort uitje je wilt, Wauw Activiteiten organiseert het unieke uitje voor jullie medewerkers dat volledig voldoet aan al jullie wensen.

Specialist in bedrijfsuitjes

Wauw Activiteiten is gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes. Al onze medewerkers beschikken dan ook over jarenlange ervaring, hierdoor zijn we in staat om voor ieder bedrijf een leuk bedrijfsuitje te organiseren. Wij houden daarbij bij de organisatie van al onze uitjes nauwlettend rekening met de doelgroep. Zo zorgen we ervoor dat er voor jong en oud voldoende te beleven valt en dat de activiteiten van het bedrijfsuitjes passen bij de medewerkers waarvoor we het organiseren. Daarnaast zorgt onze ervaring ervoor dat wij overal aan denken, zo kun je er bij ons van op aan dat jullie bedrijfsuitje in Rotterdam tot in de puntjes wordt verzorgd. 

Outdoor bedrijfsuitjes

In ons standaard aanbod bieden we een grote variëteit aan leuke bedrijfsuitjes die buiten plaatsvinden. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om samen met je collega op te gaan in een outdoor lasergame of een uitdagende gps tocht. Ook is het mogelijk om actief bezig te zijn in een sportieve team race of de strijd aan te gaan in een Expeditie Robinson spel. Wat voor buitenactiviteit je ook zoekt voor jullie bedrijfsuitje, bij Wauw Activiteiten kunnen wij het allemaal verzorgen.

Indoor bedrijfsuitjes

Naast een grote variatie aan outdoor activiteiten voor een bedrijfsuitje in Rotterdam, bieden we ook voldoende mogelijkheden voor indoor uitjes. Lijkt het je bijvoorbeeld leuk om een escape room game te doen samen met collega’s of misschien een uniek spelprogramma waarin jouw team uitdagende opdrachten moet oplossen. Je hoort het al, bij Wauw Activiteiten organiseren wij het bedrijfsuitje in Rotterdam dat volledig aansluit op al jullie eisen en wensen.

Bedrijfsuitjes voor kleine en grote groepen

Het maakt bij ons niet uit of dat we een bedrijfsuitje in Rotterdam moeten organiseren voor een kleine of een grote groep. Van 10 tot aan 500 personen, wij organiseren een uitje dat tot in de puntjes is verzorgd. Door onze ervaring weten wij hoe we een programma zo op kunnen opbouwen dat er voor ieder wat wils is. Zo zijn wij in staat bedrijfsuitjes in Rotterdam te organiseren die zowel voor jong en oud leuk zijn en waarbij iedereen wordt betrokken. Wanneer je dus verzekerd wilt zijn van een geslaagd personeelsuitje, laat dan de organisatie hiervan over aan Wauw Activiteiten.

De werkwijze van Wauw Activiteiten

Bij Wauw Activiteiten zijn wij in staat om onvergetelijke bedrijfsuitjes in Rotterdam te organiseren vanwege onze unieke werkwijze. Wij gaan namelijk altijd eerst met onze klanten in gesprek, teneinde precies te achterhalen wat alle eisen en wensen zijn voor het uitje. Daarbij verdiepen wij ons goed in de doelgroep. Zo stellen we vragen over de diverse typen medewerkers van een organisatie en willen we weten wat de verschillende leeftijden van een groep zijn. Op deze manier zijn wij in staat om bedrijfsuitjes in Rotterdam te organiseren die naadloos aansluiten op de organisatie en de medewerkers. Dat maakt dat Wauw Activiteiten dan ook de absolute specialist is in het organiseren van personeelsuitjes.

Bedrijfsuitje in Rotterdam voor een scherpe prijs

Wij hebben zeer goede partnerships met een grote diversiteit aan eventlocaties, activiteitenbegeleiders en cateraars. Hierdoor bedingen wij goede prijzen voor al onze programma elementen. Dat is dan ook de reden dat je bij Wauw Activiteiten niet alleen terecht kunt voor een bedrijfsuitje in Rotterdam dat perfect is verzorgd, maar dat wij dit ook nog eens voor een zeer scherpe prijs kunnen aanbieden. Bij Wauw Activiteiten krijg je dus altijd de beste deal.

Compleet arrangement

Wil jij een bedrijfsuitje in Rotterdam laten organiseren waarbij je volledig ontzorgd wordt? Dan ben je bij Wauw Activiteiten aan het juiste adres. Wij verzorgen voor jou een uitje dat tot in de detail is georganiseerd. Van de locatie tot aan de catering, bij ons boek je alles bij één partij. Wij ontzorgen jou volledig wat betekent dat je voorafgaand en tijdens het bedrijfsuitje in Rotterdam nergens omkijken naar hebt en dat jij samen van je collega’s heerlijk kunt genieten van een leuke dag vol activiteiten en gezelligheid.

Professioneel bedrijfsuitje

Wanneer je de organisatie van jullie bedrijfsuitje in Rotterdam uitbesteedt, dan wil je natuurlijk dat alles professioneel verzorgd wordt. Uiteraard kun je op de professionaliteit van Wauw Activiteiten reken als het gaat om jouw uitje. Onze ervaring in de organisatie van bedrijfsuitjes, maakt dat wij ervoor kunnen zorgen dat jullie uitje op rolletjes loopt. Je kunt rekenen op heerlijke hapjes, drankjes en maaltijden, een geschikte locatie en natuurlijk unieke activiteiten om het programma compleet te maken. Bij Wauw Activiteiten organiseren we bedrijfsuitjes in Rotterdam om nooit meer te vergeten.

Teambuilding en gezelligheid

Het regelmatig organiseren van bedrijfsuitjes is aan te raden vanwege verschillende redenen. Zo stimuleert een bedrijfsuitje de teambuilding tussen collega’s onderling. Veel bedrijven merken dan ook een verbetering in prestaties van teams na afloop van een uitje. Daarnaast hebben collega’s een hoop gezelligheid met elkaar tijdens een bedrijfsuitje in een ontspannen omgeving, dit komt vaak weer ten goede van de algehele sfeer op de werkvloer. Het belang van bedrijfsuitjes mag daarom zeker niet onderschat worden. Het is een goede manier om waardering te tonen aan medewerkers en ervoor te zorgen dat ze weer nieuwe energie krijgen. Zorg er daarom voor dat je medewerkers op tijd trakteert op een bijzonder bedrijfsuitje van Wauw Activiteiten.

Meer informatie over onze bedrijfsuitjes in Rotterdam

Wil jij graag jullie bedrijfsuitje in Rotterdam laten organiseren door een professionele partij? Neem dan direct contact op met Wauw Activiteiten. Onze vriendelijke medewerkers vertellen jou graag meer over de verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een uitje voor jullie medewerkers. Wanneer gewenst kunnen we ook meteen een afspraak inplannen, hierin kunnen we persoonlijk kennismaken en meteen al jullie eisen en wensen bespreken voor jullie bedrijfsuitje in Rotterdam.

Vanaf € 20,00 per person

10 tot 100 personen

1 a 2 uur

Themafeest, Workshop

IJssculpturen

Bent u op zoek naar een creatief uitje op het ijs? Dan is de workshop ijs sculpturen...

bekijk uitje

Vanaf € 22,50 per person

10 tot 100 personen

1 a 2 uur

Quiz, puzzel en spel, Actief of sportief

Après ski games

De Après Ski Winterspelen is het ideale winterse uitje! Dit unieke uitje staat in het teken van...

bekijk uitje

Vanaf € 20,00 per person

5 tot 50 personen

1 a 2 uur

Film, CD's en foto

Samen zingen

Het muzikale uitje voor jou en je vrienden.

bekijk uitje

Vanaf € 30,00 per person

8 tot 50 personen

1 a 2 uur

Workshop

Theater workshop

Het leukste bedrijfsuitje! Geen ervaring nodig!

bekijk uitje

Vanaf € 10,00 per person

10 tot 50 personen

1 a 2 uur

Film, CD's en foto, Themafeest

Disco dans

Het actieve uitje voor de dansers onder ons.

bekijk uitje

Vanaf € 10,00 per person

1 tot 50 personen

1 a 2 uur

Overig, Actief of sportief

Taiji-Qigong

Op zoek naar een relax uitje voor de familie of met vrienden? Kies dan voor Taiji-Qigong.

bekijk uitje

Filter