Klanten score 9.5 Trustpilot uit 2434 reviews

Groepsuitje in Rotterdam

Filter


Klanten score

9.5

uit 2434 reviews


Bedrijfsuitjes in populaire steden en omgeving!


Groepsuitjes in de 12 provincies!

 • Drenthe
 • Flevoland
 • Friesland
 • Gelderland
 • Groningen
 • Limburg
 • Noord-Brabant
 • Noord-Holland
 • Overijssel
 • Utrecht
 • Zeeland
 • Zuid-Holland

Persoonlijke hulp of advies nodig?

Neem contact op met onze hulpbrigade.

Persoonlijke hulp of advies nodig?

Neem contact op met onze hulpbrigade.

Groepsuitje

Volledige verzorgde groepsuitjes in Rotterdam

Wauw Activiteiten verzorgd all-in groepsuitjes in Rotterdam. Dit betekent dat je bij ons niet alleen terecht kunt voor een afwisselend, leuk en gezellig activiteitenprogramma, maar dat wij ook de perfecte locatie en een al het eten en drinken van het uitje volledig verzorgen. Bij ons boek je dus groepsuitjes in Rotterdam in een totaalarrangement. Hierdoor ben je bij ons in één klap klaar met de organisatie van jullie uitje en ontvang je één heldere totaalofferte.

 

Unieke groepsuitjes in Rotterdam

Wauw Activiteiten heeft een zeer groot aanbod van diverse unieke activiteiten, waarmee je bij ons een origineel programma voor groepsuitjes in Rotterdam kunt samenstellen. Daarbij zijn de activiteiten die wij aanbieden zeer variërend. Zo kun je kiezen voor sportieve activiteiten, maar ook voor teambuilding programma's. Maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om te kiezen voor mentaal uitdagende activiteiten, waarbij je de hersens flink aan het werk moet zetten. Zo biedt ons aanbod de mogelijkheid om eindeloze combinaties te maken voor programma’s voor groepsuitjes in Rotterdam. Zo kun je met onze activiteiten ongetwijfeld het programma samenstellen dat perfect past bij het groepsuitje dat jij organiseert.

 

Uitdagend programma

Bij Wauw Activiteiten bieden we groepsuitjes in Rotterdam met uitdagende en originele programma’s. Om maar eens een aantal voorbeelden te geven, kun je er bij ons onder andere voor kiezen om te gaan powerkiten, branding raften en blokarten. Maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een escape room, Expeditie Robinson spel of een spannende GPS tocht. Onze doelstelling is om onze klanten te voorzien van een scala aan activiteiten mogelijkheden die anders zijn dan anders. Zelfs als je een activiteit wilt ondernemen die je niet kunt vinden in ons aanbod, dan kun je bij ons terecht. Neem in dit geval contact met ons op over de betreffende activiteit die je graag wilt doen, wij zullen dan alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat het programma van jullie uitje precies is zoals jullie dat willen.

 

In- en outdoor groepsuitjes

Je kunt bij Wauw Activiteiten zowel terecht voor groepsuitjes in Rotterdam die volledig binnen plaatsvinden, als een uitjes die buiten worden georganiseerd. Afhankelijk van de activiteiten die jullie kiezen voor jullie programma, verzorgen wij voor jullie een in- of outdoor groepsuitje dat volledig aansluit op jullie wensen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een combinatie te maken tussen binnen- en buitenactiviteiten. Zo kun je bijvoorbeeld in de ochtend starten met een rustig indoor programma en de dag afsluiten met een actieve outdoor bezigheid. Op deze manier kun je eenvoudig een gecombineerd programma samenstellen dat van alles wat biedt.

 

Volledig verzorgde groepsuitjes in Rotterdam

Wauw Activiteiten verzorgt niet alleen een perfect sluitend activiteitenprogramma voor groepsuitjes in Rotterdam, bij ons kun je namelijk terecht voor alles omtrent de organisatie van uitjes. Zo verzorgen wij ook de perfecte locatie voor jullie uitje en kun je ook al het eten en drinken van de dag aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat de groepsuitjes in Rotterdam die wij organiseren van A tot Z verzorgd zijn. Dit betekent dat jij als organisatie van jullie uitje nergens meer omkijken meer naar hebt. Wij nemen alles voor jou uit handen, zodat je voorafgaand en tijdens het groepsuitje lekker achterover kunt leunen en kunt genieten van een perfect georganiseerde dag.

 

Groepsuitjes door heel Nederland

Bij Wauw activiteiten kun je niet alleen terecht voor de organisatie van groepsuitjes in Rotterdam, wij verzorgen namelijk uitjes door heel Nederland. Omdat wij beschikken over een landelijk netwerk aan eventlocaties, kunnen wij werkelijk waar overal in het land jullie groepsuitje organiseren. Daarnaast is het ook mogelijk om een groepsuitje te organiseren op een eigen locatie. Dus wanneer jullie zelf een locatie hebben die zich perfect leent voor de organisatie van een groepsuitje, dan kun je door Wauw Activiteiten het programma en de catering laten verzorgen. Zo zorgen wij voor de aankleding van de locatie, nemen wij alle benodigde materialen voor jullie programma mee, laten wij professionele event begeleiders naar jullie toe komen en verzorgen wij wanneer gewenst alle hapjes, drankjes en maaltijden voor jullie tot in de puntjes. Wij organiseren alles dus precies hoe en waar jij dat wilt.

 

Groepsuitjes in Rotterdam voor ieder budget

Bij de organisatie van groepsuitjes in Rotterdam, komt natuurlijk altijd een bepaald budget kijken. Bij Wauw Activiteiten begrijpen we dat. Je wilt natuurlijk een leuke, originele en gezellige dag organiseren voor een betaalbare prijs. Daarom zullen wij altijd met jou meedenken. Zo kunnen we je adviseren over het samenstellen van een programma dat gegarandeerd voor een leuke dag zal zorgen en past binnen jullie budget. Ook wanneer het gaat om de keuze voor de eventlocatie en het verzorgen van al het eten en drinken, kijken we naar de beste en meest voordelige optie. Zo zorgt Wauw Activiteiten ervoor dat we nagenoeg voor ieder budget groepsuitjes in Rotterdam kunnen organiseren.

 

Gespecialiseerd in uitjes voor groepen

Alle medewerkers van Wauw Activiteiten beschikken over jarenlange ervaring in het organiseren van groepsuitjes in Rotterdam. Hierdoor weten ze exact waar ze allemaal op moeten letten bij het verzorgen van een uitje en zorgen ze ervoor dat alles perfect is geregeld. Daarbij maakt de grote van de groep niet uit. Dus of je nu op zoek bent naar een organisator van groepsuitjes in Rotterdam voor een groep van 20 of 200 personen, onze professionals staan voor je klaar. Zij ontwikkelen, organiseren en verzorgen jullie groepsuitje tot in de detail en zorgen ervoor dat het jullie aan absoluut niks zal ontbreken. Bij het organiseren van groepsuitjes in Rotterdam die alle ingrediënten bevatten voor een geslaagde dag, ben je dus bij Wauw Activiteiten op de juiste plek.

 

Meer weten over onze groepsuitjes in Rotterdam

Wil jij een groepsuitje organiseren en kun je de expertise van Wauw Activiteiten goed gebruiken om ervoor te zorgen dat jullie uitje een groot succes wordt? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Onze vriendelijke medewerkers vertellen je graag meer over de mogelijkheden van de organisatie van groepsuitjes in Rotterdam door ons en helpen je professioneel verder met de organisatie van een onvergetelijk uitje dat tot in de detail is verzorgd en gegarandeerd in de smaak zal vallen bij de hele groep.

Vanaf € 20,00 per person

10 tot 100 personen

1 a 2 uur

Themafeest, Workshop

IJssculpturen

Bent u op zoek naar een creatief uitje op het ijs? Dan is de workshop ijs sculpturen...

bekijk uitje

Vanaf € 22,50 per person

10 tot 100 personen

1 a 2 uur

Quiz, puzzel en spel, Actief of sportief

Après ski games

De Après Ski Winterspelen is het ideale winterse uitje! Dit unieke uitje staat in het teken van...

bekijk uitje

Vanaf € 20,00 per person

5 tot 50 personen

1 a 2 uur

Film, CD's en foto

Samen zingen

Het muzikale uitje voor jou en je vrienden.

bekijk uitje

Vanaf € 30,00 per person

8 tot 50 personen

1 a 2 uur

Workshop

Theater workshop

Het leukste bedrijfsuitje! Geen ervaring nodig!

bekijk uitje

Vanaf € 10,00 per person

10 tot 50 personen

1 a 2 uur

Film, CD's en foto, Themafeest

Disco dans

Het actieve uitje voor de dansers onder ons.

bekijk uitje

Vanaf € 10,00 per person

1 tot 50 personen

1 a 2 uur

Overig, Actief of sportief

Taiji-Qigong

Op zoek naar een relax uitje voor de familie of met vrienden? Kies dan voor Taiji-Qigong.

bekijk uitje

Filter