Klanten score 9.5 Trustpilot uit 2434 reviews

Groepsuitje in Groningen

Filter


Klanten score

9.5

uit 2434 reviews


Bedrijfsuitjes in populaire steden en omgeving!


Groepsuitjes in de 12 provincies!

 • Drenthe
 • Flevoland
 • Friesland
 • Gelderland
 • Groningen
 • Limburg
 • Noord-Brabant
 • Noord-Holland
 • Overijssel
 • Utrecht
 • Zeeland
 • Zuid-Holland

Persoonlijke hulp of advies nodig?

Neem contact op met onze hulpbrigade.

Persoonlijke hulp of advies nodig?

Neem contact op met onze hulpbrigade.

Groepsuitje
De groepsuitjes in Groningen van Wauw Activiteiten

Wauw Activiteiten organiseert compleet verzorgd groepsuitjes in Groningen waarbij het absoluut aan niks ontbreekt. Dit betekent dat wij de eventlocatie verzorgen, dan je bij ons een uniek, leuk en vooral heel gezellig programma kunt samenstellen en dat al het eten en drinken perfect in orde is. Bij ons kun je dus terecht voor de volledige organisatie van groepsuitjes in Groningen, die tot in de kleinste detail zijn verzorgd.

 

Sportieve groepsuitjes in Groningen

Ben je op zoek naar een organisator van groepsuitjes in Groningen die leuke en sportieve activiteiten aanbieden voor een perfecte invulling van jullie programma? Dan ben je bij Wauw Activiteiten aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een grote verscheidenheid aan sportieve activiteiten die leuk zijn voor jong en oud. Daarbij hebben we verschillende programma’s die allen weer een ander intensiteitsniveau hebben. Hierdoor biedt Wauw Activiteiten de mogelijkheid om een sportieve invulling te geven aan de groepsuitjes in Groningen die je bij ons boekt.

 

Teambuilding programma’s

Vind je het juist belangrijk dat er voldoende teambuilding elementen zitten in het programma van jullie uitje? Dan kan Wauw Activiteiten jullie ook verder helpen. Wij bieden namelijk een zeer gevarieerd aanbod van programma’s die gericht zijn op samenwerking, die daarmee perfect passen in groepsuitjes in Groningen die gericht zijn op teambuilding. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om in teams uitdagende opdrachten op te lossen? Of de groep in teams op te delen en de strijd aan te gaan in een spannende escape game? Je hoort het al, bij Wauw activiteiten vind je de activiteiten die perfect geschikt zijn voor jullie groepsuitje dat gericht is op teambuilding.

 

Volledig verzorgde groepsuitjes in Groningen

Wauw Activiteiten organiseert volledig verzorgde groepsuitjes in Groningen. Dit betekent dat je bij ons niet alleen terecht kunt voor een uniek activiteitenprogramma dat perfect past bij de groep waarvoor jij een uitje organiseert, maar dat wij ook de eventlocatie en de volledige catering verzorgen. Door de organisatie van jullie groepsuitje uit handen te geven aan Wauw Activiteiten, ben je dus in één klap helemaal klaar. Dit betekent dat jij vooraf en tijdens jullie groepsuitje lekker achterover kunt leunen en kunt genieten van een gezellige dag die perfect is georganiseerd.

 

Groepsuitjes in heel Nederland

Je kunt bij Wauw Activiteiten niet alleen terecht voor de organisatie van groepsuitjes in Groningen, wij organiseren namelijk uitjes door heel Nederland. Dus of je nu een groepsuitje in Eindhoven, Amsterdam of Den Haag wilt organiseren, je bent bij Wauw Activiteiten aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over een landelijk netwerk van eventlocaties en professionele cateraars, hierdoor zijn wij in staat om op nagenoeg iedere locatie in Nederland leuke en uitdagende groepsuitjes te organiseren. Bij Wauw Activiteiten organiseren wij dus een groepsuitje dat volledig voldoet aan jouw wensen.

 

Groepsuitjes in Groningen voor een scherpe prijs

Buiten dat je bij Wauw Activiteiten terecht kunt voor de organisatie van groepsuitjes in Groningen die volledig verzorgd zijn, ben je bij ons ook nog eens verzekerd van een zeer scherpe prijs. Dit komt doordat wij samenwerkingsverbanden hebben met veel van de externe partijen die wij inschakelen voor de organisatie van onze groepsuitjes in Groningen. Hierdoor weten wij vaak kortingen te bedingen, die we direct kunnen verwerken in onze totaalofferte. Hierdoor kun je bij Wauw Activiteiten niet alleen rekenen op de organisatie van een geslaagd uitje, maar ben je bij ons ook nog eens verzekerd van een zeer goede deal.

 

Meer weten?

Wil jij meer weten over de groepsuitjes in Groningen van Wauw Activiteiten? Neem dan contact met ons op. Onze professionele medewerkers vertellen jou graag meer over alle verschillende mogelijkheden en kunnen je direct inzicht geven in wat wij voor jullie groepsuitje kunnen betekenen. Zo kunnen we je meer vertellen over de diverse activiteiten die je bij ons kunt boeken, de locatie mogelijkheden die wij bieden en de catering die we kunnen verzorgen. Wacht dus niet langer en zorg ervoor dat jij binnenkort ook kunt genieten van één van de volledig verzorgde groepsuitjes van Wauw Activiteiten die tot in de detail zijn georganiseerd.

 

Vanaf € 20,00 per person

10 tot 100 personen

1 a 2 uur

Themafeest, Workshop

IJssculpturen

Bent u op zoek naar een creatief uitje op het ijs? Dan is de workshop ijs sculpturen...

bekijk uitje

Vanaf € 22,50 per person

10 tot 100 personen

1 a 2 uur

Quiz, puzzel en spel, Actief of sportief

Après ski games

De Après Ski Winterspelen is het ideale winterse uitje! Dit unieke uitje staat in het teken van...

bekijk uitje

Vanaf € 20,00 per person

5 tot 50 personen

1 a 2 uur

Film, CD's en foto

Samen zingen

Het muzikale uitje voor jou en je vrienden.

bekijk uitje

Vanaf € 30,00 per person

8 tot 50 personen

1 a 2 uur

Workshop

Theater workshop

Het leukste bedrijfsuitje! Geen ervaring nodig!

bekijk uitje

Vanaf € 10,00 per person

10 tot 50 personen

1 a 2 uur

Film, CD's en foto, Themafeest

Disco dans

Het actieve uitje voor de dansers onder ons.

bekijk uitje

Vanaf € 10,00 per person

1 tot 50 personen

1 a 2 uur

Overig, Actief of sportief

Taiji-Qigong

Op zoek naar een relax uitje voor de familie of met vrienden? Kies dan voor Taiji-Qigong.

bekijk uitje

Filter