Klanten score 9.5 Trustpilot uit 2434 reviews

Groepsuitje in Eindhoven

Filter


Klanten score

9.5

uit 2434 reviews


Bedrijfsuitjes in populaire steden en omgeving!


Groepsuitjes in de 12 provincies!

 • Drenthe
 • Flevoland
 • Friesland
 • Gelderland
 • Groningen
 • Limburg
 • Noord-Brabant
 • Noord-Holland
 • Overijssel
 • Utrecht
 • Zeeland
 • Zuid-Holland

Persoonlijke hulp of advies nodig?

Neem contact op met onze hulpbrigade.

Persoonlijke hulp of advies nodig?

Neem contact op met onze hulpbrigade.

Groepsuitje
Geniet van de groepsuitjes in Eindhoven van Wauw Activiteiten

Wanneer je groepsuitjes in Eindhoven boekt bij Wauw Activiteiten kun je volop genieten. Dit is niet alleen omdat wij een gevarieerd activiteitenaanbod hebben, waarmee jij een onvergetelijk programma kunt samenstellen voor jullie uitje, maar ook doordat wij alle overige organisatie op ons nemen. Bij Wauw Activiteiten kun je dus terecht voor groepsuitjes in Eindhoven die van A tot Z verzorgd zijn, waardoor jij nergens meer omkijken naar hebt.

 

Arrangementen groepsuitjes in Eindhoven

Bij Wauw Activiteiten kun je een volledig arrangement boeken voor groepsuitjes in Eindhoven. Dit betekent dat wij een uniek, leuk en gezellig programma verzorgen met voldoende vermaak voor iedereen. Maar daarnaast regelen we ook een perfect geschikte eventlocatie die voldoende ruimte biedt en makkelijk bereikbaar is. Als klap op de vuurpijl, regelen wij daarbij ook nog eens de volledig verzorgde en overheerlijke catering van de dag. Wauw Activiteiten neemt dus de volledige organisatie van groepsuitjes in Eindhoven op zich, zodat jij niks meer hoeft te doen en toch verzekerd bent van een geslaagd uitje.

 

Meerdaags, een dag of een dagdeel

Wil je een groepsuitje organiseren van meerdere dagen, dan kan Wauw Activiteiten dit ook compleet verzorgen. Bij ons maakt de duur van jullie uitje namelijk niks uit, onze professionals weten altijd een sluitend programma te creëren voor jullie uitje. Dit komt doordat al onze medewerkers over jarenlange ervaring beschikken in het organiseren van groepsuitjes in Eindhoven. Hierdoor kunnen ze een goed en evenwichtig programma in elkaar zetten dat een dagdeel duurt, maar zijn wij ook in staat om een goede en gebalanceerde invulling te geven aan meerdaagse groepsuitjes. Het maakt dus niet uit wat je wilt, bij Wauw Activiteiten ben je altijd aan het juiste adres wanneer het gaat om de organisatie van uitjes.

 

Veel programma mogelijkheden

Wauw Activiteiten biedt een zeer gevarieerd activiteitenaanbod. Zo kun je bij ons eindeloze variaties maken voor het samenstellen van groepsuitjes in Eindhoven. Het maakt daarbij niet uit of je graag een uitje wilt organiseren waarbij de focus ligt op teambuilding, of dat je juist belangrijker vindt dat het programma mentale uitdaging biedt. Bovendien kun je bij ons zowel terecht voor activiteiten die binnen en buiten plaatsvinden. Doordat ons aanbod zo divers is, bieden wij de mogelijkheid om een programma samen te stellen voor groepsuitjes in Eindhoven die voor ieder wat wils bieden. Je kunt immers diverse onderdelen goed met elkaar afwisselen waardoor je een gebalanceerd programma hebt, dat aansluit op de volledige groep waarvoor je een uitje organiseert.

 

Groepsuitje op een eigen locatie

Bij Wauw Activiteiten organiseren wij onze groepsuitjes in Eindhoven altijd precies naar wens van onze klanten. Dat betekent dat je bij ons voor werkelijk waar alle verzoeken terecht kunt. Zo is het bij ons bijvoorbeeld ook mogelijk om door ons groepsuitjes in Eindhoven te laten organiseren die plaatsvinden op een eigen locatie. In dit geval maak je dus geen gebruik van een van onze partner eventlocaties en brengen wij het uitje naar de door jullie aangegeven locatie toe. Dit betekent dat wij de aankleding van de locatie kunnen verzorgen, dat wij alle benodigde materialen voor het programma op locatie brengen, onze professionele spelbegeleiders naar jullie toekomen en dat wij wanneer gewenst ook de volledige catering verzorgen. Wauw Activiteiten organiseert dus perfect verzorgde groepsuitjes waar jij dat wilt.

 

Gespecialiseerd in groepsuitjes in Eindhoven

Het organiseren van een groepsuitje kan een hele uitdaging zijn. Je hebt immers te maken met diverse mensen en wensen binnen een groep. Daarom is het aan te raden om de organisatie van groepsuitjes in Eindhoven over te laten aan Wauw Activiteiten. Wij zijn ervaren in het organiseren van de meest uiteenlopende uitjes en weten precies hoe we een programma samen kunnen stellen dat ervoor zorgt dat iedereen een leuk uitje beleeft. Kies daarom voor de specialisten van Wauw Activiteiten als het gaat om de organisatie van jullie groepsuitje.

 

Neem contact met ons op

Wil jij meer weten over de groepsuitjes in Eindhoven van Wauw Activiteiten? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze medewerkers vertellen je graag meer over de activiteiten die je bij ons kunt boeken en de mogelijkheden die wij bieden. Wanneer gewenst kun je zelfs meteen een offerte aanvragen, zodat je direct inzicht hebt in wat Wauw Activiteiten voor jullie groepsuitje kan betekenen.

 

Vanaf € 20,00 per person

10 tot 100 personen

1 a 2 uur

Themafeest, Workshop

IJssculpturen

Bent u op zoek naar een creatief uitje op het ijs? Dan is de workshop ijs sculpturen...

bekijk uitje

Vanaf € 22,50 per person

10 tot 100 personen

1 a 2 uur

Quiz, puzzel en spel, Actief of sportief

Après ski games

De Après Ski Winterspelen is het ideale winterse uitje! Dit unieke uitje staat in het teken van...

bekijk uitje

Vanaf € 20,00 per person

5 tot 50 personen

1 a 2 uur

Film, CD's en foto

Samen zingen

Het muzikale uitje voor jou en je vrienden.

bekijk uitje

Vanaf € 30,00 per person

8 tot 50 personen

1 a 2 uur

Workshop

Theater workshop

Het leukste bedrijfsuitje! Geen ervaring nodig!

bekijk uitje

Vanaf € 10,00 per person

10 tot 50 personen

1 a 2 uur

Film, CD's en foto, Themafeest

Disco dans

Het actieve uitje voor de dansers onder ons.

bekijk uitje

Vanaf € 10,00 per person

1 tot 50 personen

1 a 2 uur

Overig, Actief of sportief

Taiji-Qigong

Op zoek naar een relax uitje voor de familie of met vrienden? Kies dan voor Taiji-Qigong.

bekijk uitje

Filter