Klanten score 9.5 Trustpilot uit 2434 reviews

Groepsuitjes

Filter


Klanten score

9.5

uit 2434 reviews


Bedrijfsuitjes in populaire steden en omgeving!


Groepsuitjes in de 12 provincies!

 • Drenthe
 • Flevoland
 • Friesland
 • Gelderland
 • Groningen
 • Limburg
 • Noord-Brabant
 • Noord-Holland
 • Overijssel
 • Utrecht
 • Zeeland
 • Zuid-Holland

Persoonlijke hulp of advies nodig?

Neem contact op met onze hulpbrigade.

Persoonlijke hulp of advies nodig?

Neem contact op met onze hulpbrigade.

Groepsuitje

Groepsuitjes van Wauw Activiteiten

 

Voor het organiseren van leuke, unieke en vooral gezellige groepsuitjes ga je naar Wauw Activiteiten. Wij zijn een professionele organisator en gespecialiseerd in het organiseren van uitjes voor grote groepen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor volledige arrangementen. Dit betekent dat je bij ons niet alleen een origineel activiteitenprogramma kunt boeken, maar dat je bij Wauw Activiteiten ook terecht kunt voor het huren van een locatie en al het eten en drinken van de dag. 

 

Groepsuitjes voor grote groepen

 

Alle medewerkers van Wauw Activiteiten beschikken over jarenlange ervaring in het organiseren van groepsuitjes. Ze hebben dan al ook al honderden uitjes georganiseerd voor grote en kleine groepen. Het maakt bij ons dus niet uit of je een uitje organiseert voor een kleine of een grote groep mensen. Van 10 tot 100 personen, bij ons kan het allemaal. Zeker wanneer je een uitje organiseert voor een grote groep mensen, is het aan te raden om gebruik te maken van onze expertise. Wij zorgen ervoor dat alle activiteiten van de dag professioneel begeleid worden, dat alles op de locatie goed geregeld is en dat ook het eten en drinken perfect wordt verzorgd. Wanneer je kiest voor uitjes van Wauw Activiteiten, ben je dan ook verzekerd van een volledig verzorgde dag die op rolletjes zal lopen.

 

All-in groepsuitjes

 

Bij Wauw Activiteiten kun je niet alleen terecht voor een uniek activiteitenprogramma, bij ons boek je namelijk groepsuitjes die volledig verzorgd zijn. Wij beschikken over een landelijk netwerk van eventlocaties en cateraars. Hierdoor kun je bij ons ook direct een boeking maken voor een perfecte locatie en zorgen wij er ook voor dat al het eten en drinken van de dag tot in de puntjes is verzorgd. Wanneer je dus groepsuitjes bij Wauw Activiteiten boekt, ben je bij in één klap klaar met de volledige organisatie van jullie uitje. Je kunt alles van A tot Z via ons regelen. Zo wordt de organisatie van groepsuitjes wel heel makkelijk.

 

Groepsuitjes in heel Nederland

 

Het maakt niet uit waar je in Nederland je jullie uitje wilt laten plaatsvinden, bij Wauw Activiteiten kunnen we het voor jullie organiseren. Dit komt doordat wij een landelijk netwerk hebben van eventlocaties. Hierdoor kunnen wij werkelijk waar overal groepsuitjes organiseren. Het maakt dus niet uit of je een uitje wilt laten plaatsvinden in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag, bij Wauw Activiteiten verzorgen wij jullie uitje exact waar jullie dat willen.

 

Uniek, leuk en gezellig activiteitenprogramma

 

Wauw Activiteiten biedt een zeer groot en divers aanbod aan activiteiten waarmee je een origineel programma kunt samenstellen voor groepsuitjes. Van sportieve activiteiten tot aan teambuilding programma’s, wij bieden het allemaal. Zo kun je er bij ons bijvoorbeeld voor kiezen om tijdens jullie uitje de strijd aan te gaan door te gaan powerkiten. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een activiteit te kiezen waarin jullie in teams uitdagende opdrachten uitvoeren. Dit is slechts een greep in de mogelijkheden die wij bieden, we hebben simpelweg te veel om allemaal te noemen. Kijk dus rustig verder op onze website voor een volledig overzicht van al onze activiteiten voor groepsuitjes en creëer het programma waar jij naar op zoek bent.

 

Wauw werkwijze

 

Wauw Activiteiten heeft een unieke werkwijze wanneer het gaat om de organisatie van groepsuitjes. Wij verdiepen ons namelijk goed in de groep waarvoor wij een uitje organiseren. Zo plannen wij allereerst een afspraak met je in wanneer je ons contacteert voor de organisatie van jullie uitje. Tijdens dit gesprek bespreken we natuurlijk jullie wensen en eisen en zullen we veel vragen stellen over de doelgroep. Zo zorgen we ervoor dat we goed geïnformeerd zijn over de diversiteit binnen de groep, alsook de verschillende leeftijden. Op deze manier zijn wij namelijk in staat om een doelgroepgericht programma samen te stellen dat voor ieder wat wils biedt.

 

Concept programma groepsuitjes

 

Na ons eerste gesprek, gaan onze professionals voor jullie aan de slag met het samenstellen van het programma van jullie uitje. Zo zorgen wij ervoor dat er voldoende afwisseling in de activiteiten van de dag wordt verwerkt en dat het programma leuk is voor jong en oud. Op deze manier stellen wij een programma samen dat naadloos aansluit op alle aanwezigen van het uitje. Vervolgens komen we bij jullie terug met het concept programma. In dit voorstel nemen we uiteraard ook een geschikte eventlocatie mee en verwerken we daarbij de verzorging van al het eten en drinken van de dag. Wij komen dus bij jullie terug met een all-in concept voor een groepsuitje. Daarbij ontvang je ook direct de totaalofferte, zodat je direct inzicht hebt in de kosten van de dag. Dat is natuurlijk wel zo helder.

 

Alles perfect verzorgd

 

De groepsuitjes van Wauw Activiteiten zijn altijd tot in de puntjes verzorgd. Zo zorgen wij ervoor dat jullie hartelijk worden ontvangen op de eventlocatie en dat hier alles voor de dag klaar staat voordat jullie arriveren. Daarnaast kun je rekenen op een professionele begeleiding van alle activiteiten. En ook wanneer het gaat om al het eten en drinken tijdens het uitje, kun je er op rekenen dat we overal aan hebben gedacht. Er zullen voldoende hapjes en drankjes aanwezig zijn en je kunt rekenen op verrukkelijke maaltijden. Natuurlijk hebben we met het verzorgen van de catering rekening gehouden met alle dieetwensen die jullie van te voren aan ons door hebben gegeven. Kortom, bij de groepsuitjes van Wauw Activiteiten ben je verzekerd van een dag die tot in de detail is verzorgd en een gegarandeerd succes wordt.

 

Groepsuitjes op eigen locatie

 

Bij Wauw Activiteiten organiseren we groepsuitjes precies zoals onze klanten dat willen. Dit betekent dat het bijvoorbeeld ook mogelijk is om bij ons een uitje te organiseren op een eigen locatie. Wanneer jullie hiervoor kiezen, zorgen wij voor een gezellige aankleding van de locatie, nemen we alle materialen voor de activiteiten van de dag met ons mee, komen onze professionele activiteitenbegeleiders gewoon naar jullie locatie toe en kunnen we wanneer gewenst ook een overheerlijke catering verzorgen. Op deze manier bieden wij jullie de mogelijkheid om de groepsuitjes van Wauw Activiteiten te organiseren op een locatie naar keuze.

 

Betaalbare groepsuitjes

 

Naast dat je bij Wauw Activiteiten verzekerd bent van de organisatie van groepsuitjes die perfect verzorgd zijn, bieden wij ook nog eens zeer concurrerende prijzen. Dit kunnen wij doen doordat we samenwerkingsverbanden hebben met eventlocaties, activiteitenbegeleiders en cateraars door het hele land. Bij al onze partners zijn wij in staat om interessante kortingen te bedingen. Kortingen die je bij ons direct terugziet in onze totaalofferte. Zo biedt Wauw Activiteiten niet alleen leuke, unieke en geslaagde groepsuitjes aan, maar doen wij dit ook nog eens voor een zeer scherpe prijs. Bij ons ben je daarmee altijd verzekerd van de beste deal voor jullie uitje.

 
Meer informatie over onze groepsuitjes

 

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de groepsuitjes van Wauw Activiteiten? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze vriendelijke medewerkers voorzien je graag van meer informatie en kunnen direct alle mogelijkheden met je doornemen. Wanneer gewenst is het ook mogelijk om direct een afspraak met ons in te plannen, zodat we al jullie eisen en wensen voor jullie uitje kunnen bespreken en ons kunnen verdiepen in de doelgroep waarvoor we een programma samenstellen. Zo weet je zeker dat onze professionals snel voor jullie aan de slag gaan met het ontwikkelen van een dag die tot in de detail is verzorgd en jullie een uitje en uitje zal worden waarover iedereen nog lang zal napraten.

Vanaf € 20,00 per person

10 tot 100 personen

1 a 2 uur

Themafeest, Workshop

IJssculpturen

Bent u op zoek naar een creatief uitje op het ijs? Dan is de workshop ijs sculpturen...

bekijk uitje

Vanaf € 22,50 per person

10 tot 100 personen

1 a 2 uur

Quiz, puzzel en spel, Actief of sportief

Après ski games

De Après Ski Winterspelen is het ideale winterse uitje! Dit unieke uitje staat in het teken van...

bekijk uitje

Vanaf € 20,00 per person

5 tot 50 personen

1 a 2 uur

Film, CD's en foto

Samen zingen

Het muzikale uitje voor jou en je vrienden.

bekijk uitje

Vanaf € 30,00 per person

8 tot 50 personen

1 a 2 uur

Workshop

Theater workshop

Het leukste bedrijfsuitje! Geen ervaring nodig!

bekijk uitje

Vanaf € 10,00 per person

10 tot 50 personen

1 a 2 uur

Film, CD's en foto, Themafeest

Disco dans

Het actieve uitje voor de dansers onder ons.

bekijk uitje

Vanaf € 10,00 per person

1 tot 50 personen

1 a 2 uur

Overig, Actief of sportief

Taiji-Qigong

Op zoek naar een relax uitje voor de familie of met vrienden? Kies dan voor Taiji-Qigong.

bekijk uitje

Filter