Klanten score 9.5 Trustpilot uit 2434 reviews

Groepsuitje in Amsterdam

Filter


Klanten score

9.5

uit 2434 reviews


Bedrijfsuitjes in populaire steden en omgeving!


Groepsuitjes in de 12 provincies!

 • Drenthe
 • Flevoland
 • Friesland
 • Gelderland
 • Groningen
 • Limburg
 • Noord-Brabant
 • Noord-Holland
 • Overijssel
 • Utrecht
 • Zeeland
 • Zuid-Holland

Persoonlijke hulp of advies nodig?

Neem contact op met onze hulpbrigade.

Persoonlijke hulp of advies nodig?

Neem contact op met onze hulpbrigade.

Bijzondere groepsuitjes in Amsterdam

Wauw Activiteiten is de partij waarbij je terecht kunt voor de organisatie van bijzondere groepsuitjes in Amsterdam. Onze uitjes zijn uniek vanwege de vele originele programma mogelijkheden die wij bieden. Zo kun je bij ons uitdagende en ongewone activiteiten boeken die ervoor zullen zorgen dat jullie een onvergetelijke dag beleven. Daarom ga je voor de organisatie van groepsuitjes in Amsterdam naar Wauw Activiteiten, want bij ons ben je verzekerd van topkwaliteit.

 

Programma activiteiten voor groepsuitjes in Amsterdam

Ons aanbod aan activiteiten die opgenomen kunnen worden in de programma’s van de groepsuitjes in Amsterdam die wij organiseren, zijn nagenoeg oneindig. Zo bieden wij een grote verscheidenheid aan sportieve activiteiten, maar kun je bij ons ook terecht voor uitdagende teambuilding programma's. Dus of je nu een escape room wilt doen of een GPS tocht met leuke opdrachten, bij ons vind je het allemaal. Daarbij kun je natuurlijk eindeloze combinaties maken met de verschillende activiteiten die wij aanbieden. Zo kun je eenvoudig een goed en gevarieerd programma samenstellen dat voor ieder wat wils biedt.

 

Outdoor groepsuitjes in Amsterdam

Vind je het belangrijk dat jullie uitje lekker in de buitenlucht plaatsvindt, dan is dat bij Wauw Activiteiten geen enkel probleem. Bij ons vind je namelijk een grote variëteit aan diverse outdoor activiteiten waarmee je een perfecte invulling kunt geven aan jullie groepsuitje. Zo kunnen jullie lekker buiten in de weer gaan en genieten van de frisse lucht, terwijl jullie leuke activiteiten ondernemen. Daarom ga je voor de organisatie van outdoor groepsuitjes in Amsterdam naar Wauw Activiteiten.

 

Indoor programma’s voor groepsuitjes in Amsterdam

Wil je juist liever dat jullie uitje binnen plaatsvindt? Dat kan natuurlijk ook. Ons aanbod biedt voldoende mogelijkheden om groepsuitjes in Amsterdam te organiseren die volledig overdekt zijn. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om een spannende escape game te doen, of elkaar uit te dagen in een breinbrekende spel quiz. Het maakt dus niet uit wat je wilt voor jullie groepsuitje, Wauw Activiteiten biedt alle mogelijkheid om jullie uitje exact zo te organiseren zoals jullie dat willen.

 

Compleet verzorgde groepsuitjes

Bij Wauw Activiteiten kun je niet alleen terecht voor de invulling van een uniek, leuk en gezellig programma voor groepsuitjes in Amsterdam. Wij kunnen namelijk het gehele uitje tot in de detail voor jullie verzorgen. Zo kun je een perfecte locatie via ons boeken en kun je ook op ons rekenen wanneer het gaat om het verzorgen van het eten en drinken van de dag. Er ontbreekt absoluut niks aan de groepsuitjes in Amsterdam die wij organiseren, omdat wij simpelweg overal aan denken. Wanneer je jullie uitje dus bij Wauw Activiteiten boekt, hoef je zelf niks meer te doen. Je kunt de volledige organisatie aan ons uit handen geven. Dit betekent dat jij lekker achterover kunt leunen en tijdens de dag kunt genieten van een goed georganiseerd groepsuitje dat perfect verloopt.

 

Uitjes door heel Nederland

Je kunt bij Wauw Activiteiten niet alleen terecht voor de organisatie van groepsuitjes in Amsterdam, wij organiseren namelijk uitjes door heel Nederland. Dus of je nu op zoek ben naar een organisator van groepsuitjes in Den Haag, Rotterdam of Utrecht, je bent bij Wauw Activiteiten aan het juiste adres. Dit komt omdat wij beschikken over een landelijk netwerk van eventlocaties, hierdoor hebben wij verspreid door het land samenwerkingspartners op dit gebied. Dus of je nu wilt kitesurfen in Den Haag of een escape room wilt doen in Groningen, Wauw Activiteiten kan het voor je regelen. Wij organiseren onze groepsuitjes namelijk precies zoals jullie dat willen en waar jullie dat willen.

 

Volledig verzorgde catering

Bij alle groepsuitjes in Amsterdam die wij organiseren, is het mogelijk om ook al het eten en drinken van de dag via ons te regelen. Hierbij verzorgen we dat natuurlijk precies zoals jullie dat willen. Dus of je nu bitterballen of kaviaar wit als tussendoortje en of je nu een driegangendiner of een barbeque wilt organiseren voor het diner, het kan allemaal. In veel gevallen kunnen we het eten en drinken volledig laten verzorgen door de eventlocatie waarmee we samenwerken, maar dit is niet altijd mogelijk. Wanneer dit niet mogelijk is, schakelen we professionele cateraars in die voor jullie al het eten en drinken tijdens de dag verzorgen. Natuurlijk is het mogelijk om van te voren eventuele dieetwensen aan ons door te geven, zodat we ervoor kunnen zorgen dat iedereen volop van de catering kan genieten. Alle groepsuitjes in Amsterdam die Wauw Activiteiten organiseert zijn dus tot in de puntjes verzorgd.

 

Betaalbare groepsuitjes in Amsterdam

Wanneer je op zoek bent naar een organisator van groepsuitjes in Amsterdam die niet alleen goede uitjes organiseert, maar dit ook nog eens voor een betaalbare prijs doet, dan ben je op zoek naar Wauw Activiteiten. Want buiten dat al onze uitjes volledig verzorgd zijn en voorzien zijn van een uniek activiteitenprogramma, bieden wij ook nog eens zeer concurrerende tarieven. Dit kunnen wij doordat we goede samenwerkingsverbanden hebben met eventlocaties en cateraars. Hierdoor weten we altijd tot scherpe prijsafspraken met hen te komen. Dit merk jij direct terug aan onze totaalofferte. Je gaat dus niet alleen naar Wauw Activiteiten voor de organisatie van onvergetelijke groepsuitjes in Amsterdam, je bent bij ons ook verzekerd van de allerbeste deal.

 

Op maat gemaakte groepsuitjes in Amsterdam

Iedere groep is verschillend en daardoor zijn ook alle groepsuitjes in Amsterdam die wij organiseren anders. Wij zetten immers alles op alles om ervoor te zorgen dat jullie uitje in Amsterdam volledig aansluit op jullie. Om dit te kunnen realiseren is het bij ons zelfs mogelijk om bepaalde activiteiten uit ons standaardaanbod om te vormen en specifiek te maken voor jullie groep. Zo kunnen we bijvoorbeeld vragen of opdrachten verwerken in bestaande activiteiten die speciaal ontwikkeld zijn voor jullie groepsuitje. Dit maakt dat je bij Wauw Activiteiten groepsuitjes in Amsterdam kunt boeken die volledig op maat zijn gemaakt.

 

Groepsuitje op een eigen locatie

De groepsuitjes in Amsterdam van Wauw Activiteiten kunnen nagenoeg overal georganiseerd worden. Dus wanneer jullie over een eigen locatie beschikken waar je graag jullie uitje wilt laten plaatsvinden, dan is dit bij ons geen enkel probleem. In dit geval kun je op ons rekenen wanneer het gaat om de aankleding van de locatie, alle materialen die benodigd zijn voor alle programma activiteiten, professionele spelbegeleiding en natuurlijk een compleet verzorgde catering. Zo zorgen wij ervoor dat alle groepsuitjes in Amsterdam die wij organiseren, precies zo georganiseerd zijn zoals jullie dat willen.

 

Neem contact met ons op

Het mag duidelijk zijn dat je bij Wauw Activiteiten op de juiste plek bent wanneer het gaat om de organisatie van groepsuitjes in Amsterdam. Buiten dat ons activiteitenaanbod alle mogelijkheden biedt om een compleet en gevarieerd programma samen te stellen dat perfect op jullie aansluit, kun je bij ons ook terecht voor het boeken van een eventlocatie en een volledig verzorgde catering. Wauw Activiteiten biedt daarmee alle ingrediënten voor de organisatie van een onvergetelijke dag waar iedereen nog lang over na zal praten. Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Onze vriendelijke medewerkers helpen je graag verder en kunnen je direct vertellen wat wij voor de organisatie van jullie groepsuitje kunnen betekenen.

Vanaf € 20,00 per person

10 tot 100 personen

1 a 2 uur

Themafeest, Workshop

IJssculpturen

Bent u op zoek naar een creatief uitje op het ijs? Dan is de workshop ijs sculpturen...

bekijk uitje

Vanaf € 22,50 per person

10 tot 100 personen

1 a 2 uur

Quiz, puzzel en spel, Actief of sportief

Après ski games

De Après Ski Winterspelen is het ideale winterse uitje! Dit unieke uitje staat in het teken van...

bekijk uitje

Vanaf € 20,00 per person

5 tot 50 personen

1 a 2 uur

Film, CD's en foto

Samen zingen

Het muzikale uitje voor jou en je vrienden.

bekijk uitje

Vanaf € 30,00 per person

8 tot 50 personen

1 a 2 uur

Workshop

Theater workshop

Het leukste bedrijfsuitje! Geen ervaring nodig!

bekijk uitje

Vanaf € 10,00 per person

10 tot 50 personen

1 a 2 uur

Film, CD's en foto, Themafeest

Disco dans

Het actieve uitje voor de dansers onder ons.

bekijk uitje

Vanaf € 10,00 per person

1 tot 50 personen

1 a 2 uur

Overig, Actief of sportief

Taiji-Qigong

Op zoek naar een relax uitje voor de familie of met vrienden? Kies dan voor Taiji-Qigong.

bekijk uitje

Filter